Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
  • Cybersecurity

En helhetlig tilnærming til IT-sikkerhet

Dataangrep er en av de største sikkerhetstruslene mot norske virksomheter, uavhengig av størrelse og bransje. Å være i forkant er ledelsen og styrets ansvar, likevel er det mange norske virksomheter som ikke har tatt innover seg at trusselen er reell og hvilke konsekvenser et angrep kan få. Det er som regel ikke tilstrekkelig med verken antivirus, brannmur eller en egen IT-leverandør.

 

BDO Cybersecurity kan med avansert teknologi og sitt unike tverrfaglige ekspertmiljø hjelpe deg og din virksomhet med å forebygge, oppdage og håndtere dataangrep. Vi har skalerbare løsninger som passer for alle, fra enkeltpersoner til store nasjonale og internasjonale virksomheter.

Ønsker du å bedre IT-sikkerheten i din virksomhet? Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

 

Slik beskytter vi din virksomhet

 

Godkjent i NSMs kvalitetsordning for hendelseshåndtering

BDO Cybersecurity er et av landets ledende sikkerhetsmiljøer, og består av mer enn 50 personer over hele landet. Vårt formål er å sikre våre kunders digitale informasjonsverdier, omdømme og operative evne.

BDO Cybersecurity ble i 2017, som første private aktør, godkjent gjennom Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) sin kvalitetsordning for hendelseshåndtering av dataangrep. Vi har omfattende erfaring med å håndtere IT-sikkerhetskriser for våre kunder og partnere.

 

 

Kontakt oss her