Regnskapsrapportering

BDO bistår med regnskapsrapportering

Riktig styringsinformasjon til rett tid er avgjørende for å kunne ta de rette beslutningene. BDO har løsninger for at du skal få full kontroll over økonomien i din bedrift.

En presis regnskapsrapport er et svært effektivt verktøy i virksomhetsstyringen. Vi tilbyr løsninger som gir deg ferske tall som er tilgjengelig når du trenger det. BDO har nøye valgt ut hvilke systemer vi mener er best på markedet, sånn at du som kunde skal slippe å gjøre den kartleggingen. Med vår fagkompetanse og forståelse av din bransje kan vi tilby deg den beste løsningen for akkurat din bedrift. Med våre egenutviklede bransjepakker får du rapporter som er relevante for din bedrift i din bransje.

Ta kontakt

Ønsker du å løfte rapporteringen din opp i skyen for å kunne styre bedriften på en bedre måte? Ta kontakt så hjelper vi deg med å velge riktig rapporteringsløsning til ditt behov, til en konkurransedyktig pris. 

Kvinne foran grønn mosevegg

Bærekraftsrapportering

Bærekraft er blitt en kritisk suksessfaktor for næringslivet og mange opplever også krav til bærekraftsrapportering. Har du behov for å synliggjøre hvordan din virksomhet bidrar til bærekraftig utvikling?
Se våre tjenester innenfor bærekraftsrapportering herchevron_right

Kontaktpersoner:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.