• OneStop Reporting

Vi vet hvor viktig det er for beslutningstakere å ha riktig informasjon tilgjengelig når man trenger det. Med OneStop Reporting kan vi tilby moderne løsninger som automatiserer din bedrifts interne prosesser knyttet til rapportering, budsjettering og analyse. BDO er en av OneStop Reporting sine største byråpartnere.

 

Vi gjør det enkelt for deg 

Systemet har integrasjon mot flere av de største økonomisystemene og BDO har satt sammen ferdige rapportpakker slik at det skal være enkelt å komme i gang med OneStop Reporting.

I tillegg til vår egenutviklede grunnpakke og samling av de viktigste rapportene våre kunder benytter, har vi også utviklet bransjespissede rapportpakker innenfor bygg og anlegg, tjenesteytende og varehandel. 

En stor fordel med OneStop Reporting er at det går raskt å sette opp rapporteringen. For deg som kunde betyr det ingen lange eller dyre implementeringsprosesser. Bedriften din kommer raskt i gang med et moderne og effektivt styringsverktøy til en konkurransedyktig pris.

 

 

Hva koster det? 

Som kunde betaler du for det du bruker, ikke noe mer. Kom i gang med OneStop Reporting for kun 549 i måneden. Hva får du til denne prisen? 

  • Selskapslisens
  • Integrasjon mot økonomisystemene Visma, Tripletex eller Xledger
  • BDOs egenutviklede grunnpakke
  • Brukertilgang for å motta ferdige rapporter

 

Ta kontakt

Ønsker du å få vite mer om OneStop Reporting eller få demo? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne. Fyll ut skjemaet under, så hører du fra oss snart.

Enter security code:
 Security code