Accountflow

Skybasert avstemming

Skybasert avstemming med Accountflow? 

Accountflow er en norskutviklet løsning for skybasert avstemming av regnskap og BDOs integrasjonspartner når manuelle avstemmingsprosesser skal automatiseres. Med Accountflow blir det mulig å løse de utfordringene det er å avstemme et regnskap gjennom ny teknologi og nye løsninger. Systemet gjør avstemmingsarbeidet enkelt og mer effektivt. Løsningen integreres med de vanligste skybaserte regnskapsprogrammene. Accountflow er spesialtilpasset lover og reguleringer for regnskap i Norge, og har tatt høyde for SAF-T. 

 

Hvem passer dette for? 

Accountflow er en optimal løsning for alle virksomheter som i dag har manuelle avstemminger, og som ønsker å automatisere disse for å frigjøre tid i regnskapsarbeidet. Løsningen er bransjeuavhengig, og passer for bedrifter i alle størrelser.  

Accountflow er skybasert og støtter de aller fleste eksisterende økonomi- og regnskapssystemer. Accountflow jobber kontinuerlig med utvikling av den tekniske plattformen for å møte fremtidige krav. På den måten er du sikret at løsningen alltid er oppdatert.  

En helhetlig løsning for avstemming 

Ved å benytte Accountflow vil du som bruker oppleve at de travle periodene reduseres, samtidig som effektiviteten og kvaliteten på avstemmingen øker. Dette er tid spart - tid som regnskapsføreren heller kan bruke til å hjelpe bedriften til å ta gode og lønnsomme beslutninger.  

Systemet er skybasert og forenkler prosessene ved samhandling i avstemmingen. Accountflow har eget dashboard som gir deg full kontroll. Med Accountflow fjernes manuelle oppgaver og krevende prosesser blir automatiserte. 

Gevinster for deg som kunde 

Accountflow er et moderne regnskapsverktøy for avstemming, og baserer seg på skybasert teknologi med integrasjonsmuligheter med eksisterende regnskapssystemer. 

 • Effektiviseringsgevinster: Har automatikk som sparer bedriften for tid og penger 
 • Samhandling: Flere kan jobbe samtidig, og det er lett å dele oppgaver internt og med tredjepart 
 • Dokumentasjon: All dokumentasjon samles på ett sted med sporbarhet på alt som er gjort. 
 • Eget dashboard: Gjør det mulig å se progresjon på kontonivå, selskapsnivå og pr. ansatt 
 • Tilgang overalt: Google Cloud gjør det mulig med tilgang hvor enn man måtte være. 
 • Bedre kvalitet: Økt presisjon på avstemmingsarbeidet som igjen bidrar til økt lønnsomhet. 

Hvilke avstemminger kan utføres i Accountflow? 

Accountflow kan integreres med regnskaps-, lønnssystem, bank og Altinn.  Her er de vanlige avstemmingsoppgavene som kan utføres i Accountflow: 

 • Hovedbokavstemming 
 • Bankavstemming 
 • Lønn 
 • Merverdiavgift  
 • Anlegg/driftsmidler 
 • Generell avstemming 

Ønsker du en demo av løsningen?

Ønsker du å komme i gang med å effektivisere regnskapsførselen eller få en demo av løsningen? Våre rådgivere står klare til å svare på det du måtte lure på. Ta kontakt via skjemaet under.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.