1:
  • BDO i Trondheim

    BDO Advokater - Forretningsadvokater og skatteadvokater

BDO Advokater i Trondheim

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd.

Våre forretnings- og skatteadvokater i Trondheim har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Vi bistår også ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, omorganiseringer og tvisteløsninger. I tillegg har vi spesialkompetanse innen arbeidsrett, arv/generasjonsskifte og fast eiendom. Vi har også tett dialog med våre øvrige tjenesteområder og trekker inn deres kompetanse ved behov slik at du som kunder er sikret en totalleveranse. 

BDO Advokater AS er et av Norges raskest voksende advokatfirmaer. Vi er i dag mer enn 75 ansatte fordelt på kontorer i Stavanger, Oslo, Trondheim, Kristiansand, Bergen og Østfold. Vi har spesialkompetanse innen skatt, toll og avgift, arv- og generasjonsskifte, arbeidsrett og fast eiendoms rettsforhold samt generell forretningsjus. Vi jobber med kunder fra mange ulike bransjer og kjenner derfor sannsynligvis godt også din bransje.

BDO Advokater i region MidtNord, med kontor i Trondheim, består i dag av 20 medarbeidere.

 


 

Møt noen av våre advokater

Hils på Ingjer Ofstad og Ståle Lorås.

 

Ingjer Ofstad er advokat og partner ved vårt kontor i Trondheim og arbeider hovedsakelig innenfor rettsområdene selskapsrett, kontraktsrett, bank/finans og arv/generasjonsskifte. Ingjer bistår blant annet med rådgivning i tilknytning til kjøp og salg av virksomheter, finansiering, due diligence prosesser og aksjonæravtaler.

Ingjer har tidligere erfaring fra Arntzen de Besche Advokatfirma som partner/advokat, Vogt & Wiig Advokatfirma og Sparebank 1 SMN.

Her kan du ta kontakt med Ingjer.

 

Ståle Lorås har erfaring innenfor skatte- og selskapsrådgivning for små og store virksomheter i Norge. Han er foredragsholder innenfor de samme fagområdene, og er spesielt aktiv med foredrag i forbindelse med regelendringer. Ståle jobber med både personbeskatning og selskapsbeskatning. Han bistår også jevnlig kunder med skatterettslige utfordringer knyttet til internasjonal virksomhet, dette gjelder bistand til selskapene selv og til deres ansatte som skal utføre arbeid i utlandet.

Du kan kontakte Ståle her.

 

Du kan også lese mer om BDO sine advokattjenester her.

 


 

Silje Landevåg i Trondheim

Dette sier gründeren av Get Inspired

- Da jeg trengte juridisk bistand var BDOs Ingjer Ofstad top of mind. Jeg er opptatt av kvinnelige forbilder og Ingjer har tatt plass – hun har «feminin pondus».

Les om Get Inspired og reisen og samarbeidet med BDO

 


 

Kontakt oss

Du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under, da hører du fra oss snart. Velkommen til oss! 

I'm not a robot *:
Retype the numbers below:
 Security code