1:
  • Revisjon

Revisjon i BDO

BDO er et revisjons- og rådgivningsselskap med tilstedeværelse over hele landet. Derfor kjenner vi norsk samfunns- og næringsliv svært godt, og kan tilby en unik kombinasjon av lokal innsikt og tilgang på spesialkompetanse. 

 

Din foretrukne sparringspartner 

Vi har erfart at bransjekunnskap, gjensidig tillit og et dedikert team av revisorer er fundamentet for et godt samarbeid mellom næringslivet og BDO. Vi garanter at vårt revisjonsteam vil sette seg godt inn i deres selskap og de mål som er satt for selskapet.

Som revisor vil vi være tett på dere i hverdagen – både operativt og strategisk.

Når BDO setter sammen et revisjonsteam gjør vi dette tilpasset din virksomhet og dine behov. Vår revisjon er basert på inngående innsikt i og forståelse for din virksomhet. Gjennom revisjon av høy kvalitet kan dette føre til endringer som forenkler og effektiviserer hverdagen.
 

Valg av revisor

Velg en revisor som ivaretar dine behovLes mer

Revisjonsprosessen

De beste resultatene skaper vi sammen - få en revisjonsprosess tilpasset din virksomhetLes mer

Den digitale revisjonen

Vi optimaliserer revisjonen med de beste digitale verktøyeneLes mer

Attestasjoner

Våre revisorer kan bistå med tredjepartsuttalelser


Les mer

Bærekraft i revisjon

Vi retter fokus mot bærekraft gjennom hele revisjonen


Les mer

Vil du jobbe med oss?

Vi søker deg som er engasjert, motivert og nysgjerrigSøk her

Tett på næringslivet

BDO er tett på en rekke ulike bransjer, og er tilstede over hele landet. Det gjør at vi kjenner de lokale bransjeforholdene og kan bruke denne innsikt og forståelse til å tilføre vår kunnskap i revisjonsoppdraget. Den bransjespesifikke kunnskapen gjør oss til bedre revisorer og tilfører våre kunder merverdi. Vi er opptatt av at kunnskapen om ulike bransjer brukes og deles aktivt blant ansatte i BDO, samtidig som vi også sørger for å dele vår unike innsikt med næringslivet.

Vi har over 70 kontorer i hele landet - finn ditt kontor her.

 

Vi kjenner din bransje

I BDO jobber vi med virksomheter innenfor en rekke bransjer, som blant annet bygg- og anlegg, eiendom og offentlig sektor.

 

Bygg- og anleggsbransjen: Vi har organisert våre revisorer og rådgivere i et nasjonalt nettverk. Mer enn 50 av våre ledende revisorer og rådgivere arbeider tett sammen for å overvåke det som skjer i bransjen, analysere trender og utvikle relevant kompetanse som vi deler i nettverket og med våre kunder. Les mer her.

 

Eiendomsbransjen: Vi kjenner eiendomsbransjen, og vi kjenner markedet og rammebetingelsene som bransjen står ovenfor. Derfor kan vi gi kunnskapsbaserte, tydelige og relevante råd. Les mer om hvordan vi jobber med eiendomsbransjen her.

 

Offentlig sektor: Vår hovedmålsetting er å bidra til en offentlig sektor der det oppnås mer tjenester for pengene, og der det ytes en rettferdig, effektiv, forutsigbar og god forvaltning. Les mer om bransjesatsningen her.

Du kan lese mer om de andre bransjene vi jobber med her.

 

Ta kontakt

 

I'm not a robot *:
Retype the numbers below:
 Security code