Visma Business

BDO bistår med Visma Business

Visma Business er et velkjent økonomi- og regnskapssystem. Nå har også løsningen kommet i webversjon med Business NXT. Begge versjoner passer virksomheter som har behov for et skreddersydd økonomisystem med bred funksjonalitet og høy brukervennlighet.

Som et av Norges mest populære regnskapssystemer legger Visma til rette for effektiv drift og god økonomistyring. I BDO hjelper vi deg å bygge den beste løsningen for deres virksomhet. Vi i BDO har lang erfaring med å hjelpe en rekke kunder med implementering av løsningene.

Hvorfor velge løsninger fra Visma levert av BDO?

Med Visma Business/Business NXT får du et komplett logistikk- og regnskapssystem som enkelt kan tilpasses bedrifts- eller bransjespesifikke behov. Det er mange grunner til at en god del av kundene våre velger en løsning fra Visma:

  • Skreddersøm - Kan tilpasses til de aller fleste bedrifters behov
  • Integrasjoner - Uendelige muligheter til å integrere mot andre fagsystemer
  • Automatisering - Automatisering av mange ulike rutiner
  • Brukervennlighet – Intuitivt og funksjonsrikt
  • Rapportering og budsjettering på web – velg standard rapporter, eller bygg selv

Med Business NXT får du i tillegg automatiske oppdateringer.

Hvem passer Visma Business og Business NXT best for?

Den høye graden av skreddersøm og fleksibilitet som Visma tilbyr har gjort at både små og store bedrifter innen en rekke forskjellige bransjer benytter seg av nettopp dette systemet. Vi opplever at systemet passer spesielt godt for større, komplekse virksomheter med behov for effektiv drift og god økonomistyring.

Vi har erfaring med ulike løsninger for samarbeid, enten ved at dere får tilgang til systemet via BDO eller ved kun å benytte de skybaserte løsningene.

Med Business NXT leveres løsningen som en ren SaaS-løsning som driftes av Visma. Den serverbaserte Visma Business blir installert hos BDO, eller på dine servere, og vi tar ansvaret for support, drift og vedlikehold. Visma Business er en hybrid løsning, og er koblet opp mot en rekke skybaserte applikasjoner via Visma.net. 

Hvorfor flytte over til Business NXT?

Business NXT har en høy grad av gjenkjennelighet for brukerne. Skjermbilder, datamodell og logikk blir stort sett likt som Visma Business. Når dere migrerer over til Business NXT får dere med all historikk lagret i Visma Business. Dette gjør at dere kan være produktive fra første sekund i løsningen uten å måtte bruke lang tid på opplæring. 

Business NXT blir mer tilgjengelig ved at du åpner programvaren enkelt og sikkert i nettleseren. Du kan jobbe i Business NXT på PC, Mac eller på nettbrett. 

Gjennom programmeringsgrensesnittet (API) i Business NXT er integrasjonsbygging enda lettere enn på Visma Business. BDO har erfaring og kompetanse på integrasjonsbygging, som inkluderer design, planlegging, utvikling og implementering – som gjør deres løsning komplett. 

BDO har god oversikt over verktøyet gjennom å være pilot her før lanseringen. Våre systemkonsulenter kjenner begge løsningene godt og hjelper gjerne dere som ønsker å flytte fra Visma Business til Business NXT.

Ta kontakt

Har du lyst til å høre med om Visma Business og hvordan det kan optimaliseres for deg og din bedrift? Våre rådgivere står klare for å svare på det du måtte lure på! Ta kontakt med en av oss eller fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, og vil vi komme tilbake til deg så fort vi kan.

Kontaktpersoner:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.