• Xledger

Xledger – et omfattende ERP-system

Det skybaserte ERP-systemet Xledger er utviklet i Norge og brukes av kunder i mer enn 50 land. Det er en 100 % skybasert systemløsning med den bredden og funksjonaliteten som kreves for god økonomistyring i større bedrifter. BDO er platiniumpartner av Xledger i kraft av å være en av landets største leverandører på dette systemet.

 

Hvorfor Xledger?

Xledger gjør det mulig for selskaper å vokse ved å forenkle den daglige økonomiske styringen. Xledger legger til rette for en enklere hverdag for deg som kunde og bruker av systemet. Automatisering, innsikt og skalerbarhet er tre viktige fordeler med løsningen.

Med Xledger får du den innsikten du trenger for å ta kvalifiserte beslutninger basert på data i sanntid. Xledger gjør det enkelt å opprette nye forretningsenheter og skalere opp uten hindringer.

Med Xledger får du en ekte skytjeneste (SaaS). Da trenger du ikke å investere i hardware eller software. Xledger er et standardsystem med store muligheter for konfigurering, og det er ikke behov for programmering eller koding. I tillegg har Xledger all funksjonalitet i ett og samme system – det kreves ingen ekstra moduler.


Hvem passer Xledger best for?

Kundene som bruker Xledger kommer fra en rekke forskjellige bransjer som kraft og energi, eiendom, konsulentvirksomhet, rådgivning, rekruttering, prosjektorienterte virksomheter, advokatselskaper og ideelle organisasjoner.  Xledger passer spesielt godt for virksomheter som er tjenesteorienterte og prosjektbaserte, har en konsernstruktur, eller jobber internasjonalt. Løsningen har også en god funksjonalitet for kjøp og salg av varer.

Kunder som har tatt Xledger i bruk sier at de får en mer effektiv hverdag. Som kunde får du innsyn i tallene fortløpende, og systemet er velfungerende og stabilt. Et av nøkkelpunktene som er viktige og påpekes av kundene er at Xledger er tilgjengelig hvor som helst og når som helst – på PC, Mac, mobil eller nettbrett.

 

Integrasjoner med andre systemer

BDO har et eget utviklingsmiljø som jobber dedikert med utvikling av integrasjoner mellom systemene våre kunder benytter.  Xledger kan integreres med en rekke fagsystemer.
BDO bistår med å kartlegge behov, dokumentere og utvikle løsninger - tilpasset din bedrifts behov for dataflyt. 

Xledger tilbyr flere alternativer for integrasjon med eksterne systemer. Integrasjoner med Xledger kan være alt fra sømløse og automatiserte til planlagte integrasjoner. Dette avhenger av organisasjonens krav om sanntidsdata eller reviderte data.  

Les mer om hva BDO kan tilby vedrørende integrasjoner på denne siden.

 

Xledger er en helhetlig løsning for økonomi og regnskap

 


Gevinster for deg som kunde

 • Rask informasjon
  Informasjonshastighet sikrer effektivitet – du sparer tid og penger.
 • Mobilitet
  Få tilgang til ett sentralisert datasystem, når og hvor som helst.
 • Sikre data
  Bedriftsdata er beskyttet av det høyeste nivået av sikkerhet, integritet og redundans som er tilgjengelig.
 • Forutsigbare kostnader
  Xledger gir en enkel lisensmodell som vokser sammen med din organisasjon.
 • Kontinuerlig utvikling
  Oppgraderinger er inkludert, noe som betyr at du aldri vil ha et utdatert ERP-system.
 • Alt henger sammen
  Smidig og rask informasjonsflyt – et resultat hvor alt henger sammen. 

 

Møt vår kunde Espira

 

Som regnskapssjef i et konsern ser jeg på overgangen til Xledger som en revolusjon. Vi jobber mer effektivt, og kostnadene er betydelig redusert gjennom å jobbe i det nye systemet 

- Ståle Enerstvedt, Espira.

 

Du kan lese mer om samarbeidet her.

 

Ta kontakt med oss

Vil du vite mer om Xledger? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, og vil vi komme tilbake til deg fort vi kan.

 

Enter security code:
 Security code

Loading...