Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
  • Xledger – et omfattende ERP-system

Xledger – et omfattende ERP-system

 

Et godt regnskapssystem bidrar til effektiv drift i alle virksomheter, men evnen til å utnytte det optimalt kan utgjøre en enorm forskjell. Med utgangspunkt i hver enkelt bedrifts unike behov, kan BDO anbefale det beste programmet, spesialtilpasse det og sørge for integrering med eksisterende systemer. Xledger er et skybasert system som gir svært mange muligheter.

Xledger – et komplett forretningssystem i skyen

Xledger har alle modulene et moderne erp-system trenger. Dette norskutviklede programmet er 100 % nettbasert, og er det mest omfattende forretningssystemet i skyen. Xledger bygger til enhver tid på det nyeste av web- og databaseteknologi, og er sertifisert i henhold til sikkerhetskravene for et nettbasert system. BDO er en av to premiumpartnere for Xledger i Norge, og kan spesialtilpasse løsninger basert på bedriftens behov, ikke minst når det gjelder integrering mot andre systemer og å bygge applikasjoner rundt hovedløsningen.

Ta kontakt med oss

Synes du Xledger høres ut som noe for deg og din bedrift? Våre rådgivere står klare til å svare på det du måtte lure på!

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, og vil vi komme tilbake til deg fort vi kan.

Enter security code:
 Security code