Medlemsbaserte organisasjoner

Skap verdi for medlemmene dine

Rådgivning til medlemsbaserte organisasjoner

BDO hjelper medlemsbaserte organisasjoner med å prioritere aktiviteter for å skape en verdi som er høyere enn kostnaden for medlemskap. For å være villig til å bli medlem eller fortsette å være medlem må en virksomhet oppleve at medlemskapet gir en nytteverdi og at det er en årlige kontingent som kan rettferdiggjøres.  

Kommunikasjon av alt det gode arbeidet organisasjonen gjør mot både eksisterende og potensielle medlemmer er derfor en nøkkel til suksess. 

Øk medlemsmassen og sikre stabil og økonomisk drift

BDO bistår medlemsbaserte organisasjoner med å sette en tydelig retning for organisasjonens strategiske arbeid for å øke verdien for medlemmene og bidra til vekst i medlemsmassen. Dette omfatter gjerne problemstillinger knyttet til:
  • Finansiering og prismodell
  • Profil og merkevare
  • Kommunikasjon og digital synlighet
  • Organisering
  • Medlemsfordeler
  • Medlemskrav

En metodisk tilnærming 

Gjennom en firestegs modell bistår vi i BDO deg med å løse utfordringer og problemstillinger i din organisasjon. Dette gjøres gjennom et tett samarbeid med dere, og vi vil komme med tydelige anbefalinger. De fire stegene omfatter: 
  1. Informasjonsinnhenting: Denne fasen handler om å få et oversiktsbilde av dagens situasjon gjennom blant annet intervjuer, spørreundersøkelser og digital helsesjekk. 
  2. Analyser: I analysefasen gjør vi data til innsikt for å finne de relevante tiltakene for organisasjonen. 
  3. Anbefalinger: Rapport med tydelige tiltak på kort og lang sikt for å bidra til en stabil medlemsmasse og sunn økonomisk drift. 
  4. Implementering: I denne fasen jobber vi i BDO gjerne tett med organisasjonen for å få gjennomført de forslåtte tiltakene. 
Ønsker du å vite mer?
Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Hva sier kundene?

BDOs utredninger og anbefalinger har gitt oss et solid grunnlag for den videre strategiprosessen


Stein Hesstvedt MLF

Hvem er vi?

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.