BDO i Halden

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Halden!

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller rett og slett en rådgiver? BDO satser på Halden, og er et ledende revisjons- og rådgivningskontor i regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

BDO har vært til stede i Halden siden høsten 1984, og tilbyr i dag våre kunder både rådgivnings- og regnskapstjenester. Vi har god kjennskap til det lokale næringslivet og jobber tett med ulike virksomheter i hele regionen. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og vi har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, eiendom, handel og transport. Men vi har kunnskap og erfaring med de fleste bransjer.

Vi samarbeider tett med de andre kontorene i regionen, i tillegg til at vi kan trekke inn nasjonale ressurser fra våre andre kontorer i Norge. Slik kan vi tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 

To personer i møte

Møt vår kontorleder i Halden

Jørn Løken er partner og kontorleder i BDO Halden. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

Jørn er utdannet siviløkonom, og er statsautorisert revisor fra NHH. Han har vært partner i BDO siden 1997. Jørn har jobbet med små og mellomstore bedrifter spesielt innen engro, butikk og eiendomsutvikling. Han bistår gjerne kunder i oppkjøp og salgsprosesser. Trenger du en erfaren revisor er Jørn Løken mannen å gå til. 

Jørn er en sosial fyr som er glad og nysgjerrig på mennesker. Han spiller mye squash og liker mye fysisk aktivitet.

Vi bistår deg med digitalisering i Halden

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Halden og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Haldens svømmeklub logo

BDO heier på lokalsamfunnet i Halden

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Halden. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger i vår region. Noen av dem vi støtter er Haldens Svømmeklub, Halden håndballforening og Allsang på grensen.
  

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.