Webinarer fra BDO

Bærekraft i ideelle organisasjoner

On-Demand
Webinaret er tilgjengelig umiddelbart etter registrering

BDO.LiveSite.EventDetails.Register

Der er økende forventninger til at organisasjoner har bærekraft øverst på agendaen og at dette kommuniseres ut på en balansert måte. For å skape bevissthet og prioritet rundt bærekraft vil også kravene til rapportering øke med årene som kommer.

Vi ser her nærmere på hvordan man kan komme i gang med bærekraftsarbeidet i egen organisasjon. Dette inkluderer valg av prioriterte områder (der man kan gjøre en forskjell), implementering av en bærekraftstrategi og konkrete mål for arbeidet man skal gjør. Vi vil også se nærmere på rapportering, hvilke krav som vil følge i forbindelse med dette og hvordan man best mulig kan komme i gang for å være bedre forberedt.

Webinaret passer spesielt for dere som sitter i styret og ledelsen for en ideell organisasjon. Webinaret vil også være passende for ansatte i kontrollfunksjoner, som internrevisorer og ansvarlige for risikostyring, kontroll eller lignende.

Webinaret er gratis, og er umiddelbart tilgjengelig. Webinaret varer i 17 minutter. Linken blir sendt i egen mail etter registrering. Pass derfor på at du registrerer deg med riktig mailadresse.