• Business Analytics

Økt verdiskaping med smart databehandling

Det ligger mye verdifull data i både regnskaps- og forvaltningssystemet. Kunsten er å anvende disse dataene på en måte som gir deg økt innsikt og forståelse på en effektiv måte. Flere eiendomsaktører har derfor investert tungt i skreddersydde business analytics-løsninger for å kapitalisere på egne data. Til nå, har dette gjerne vært forbeholdt store aktører med større investeringskraft. 

Dette har vi gjort noe med. Gjennom erfaringer fra kundeleveranser og god kjennskap til eiendomsbransjen har vi etablert en standardisert business analytics-løsning som gjør terskelen vesentlig lavere for å bli mer digitalt drevet.

 

Vår løsning gir deg blant annet:

  • Skybasert datavarehus integrert mot ditt regnskap- og forvaltningssystem
  • Automatisk oppdaterte og intuitive rapporter i PowerBI spesielt tilpasset eiendomsaktører

 

Ta bedre, mer lønnsomme beslutninger

Vår løsning hjelper deg med å samle og strukturere data fra regnskaps- og forvaltningssystemet på ett og samme sted. Dette vil gi deg økt innsikt, slik at du kan ta raskere og bedre beslutninger, basert på fakta, nå og i fremtiden.


Fokuser på kjernevirksomheten din

Ved å effektivisere rapporteringsprosessen og tilgjengeliggjøre data på en enklere måte kan du bruke mer tid på å analysere hvilke eiendommer som er mest lønnsomme, finne optimal miks av leietagere og fokusere på kjernevirksomheten din.

 

 

Vi kan også tilby skreddersydde løsninger, avhengig av dine behov

Våre rådgivere jobber tverrfaglig og vi har ekspertise innenfor eiendom så vel som teknologi og system. Slik kan vi skreddersy løsninger som passer din virksomhet, enten du ønsker å bygge på eksisterende plattform eller ønsker et helt nytt regnskaps- og forvaltningssystem.

 

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss via skjemaet under og du vil høre fra oss snart.

I'm not a robot *:
Retype the numbers below:
 Security code