Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
  • Camp BDO

Vårt introduksjonsprogram for nyansatte

Alle nyutdannede går igjennom Camp BDO. Dette er vårt skreddersydde introduksjonsprogram for alle nyutdannede, og går over to samlinger. En karriere i BDO starter med 12 fartsfylte og innholdsrike dager i Kitzbühel. Camp BDO har et tett program fra morgen til kveld, bestående av både faglig og sosialt innhold.

Camp BDO har kort forklart tre hovedformål:

Læring

Camp BDO skal sørge for at våre nyansatte gjennom blant annet teori, praksis, caser, rollespill og forelesninger er godt forberedt når de returnerer til kontorene og arbeidshverdagen i BDO.

Bli kjent med hele BDO

BDO har 1500 ansatte innen ulike forretningsområder fordelt på 70 kontorer rundt om i landet. Våre nyansatte skal bli kjent med hele BDO, for å være bedre rustet til å samarbeide på tvers av tjenesteområder og geografi. Sammen er vi Ett BDO.

Nettverk

Sist, men ikke minst er Camp BDO proppfull av ulike sosiale aktiviteter. Camp BDO skal bidra til å skape sosial trygghet, tilhørighet og nettverksbygging på tvers av tjenesteområder og kontorer for våre nyansatte.