• Camp BDO

Vårt introduksjonsprogram for nyansatte

Alle nyutdannede går igjennom Camp BDO. Dette er vårt skreddersydde introduksjonsprogram for alle nyutdannede, og går over to samlinger. En karriere i BDO starter med 12 fartsfylte og innholdsrike dager i Kitzbühel. Camp BDO har et tett program fra morgen til kveld, bestående av både faglig og sosialt innhold.

Camp BDO har kort forklart tre hovedformål:

Læring

Camp BDO skal sørge for at våre nyansatte gjennom blant annet teori, praksis, caser, rollespill og forelesninger er godt forberedt når de returnerer til kontorene og arbeidshverdagen i BDO.

Bli kjent med hele BDO

BDO har 1500 ansatte innen ulike forretningsområder fordelt på 70 kontorer rundt om i landet. Våre nyansatte skal bli kjent med hele BDO, for å være bedre rustet til å samarbeide på tvers av tjenesteområder og geografi. Sammen er vi Ett BDO.

Nettverk

Sist, men ikke minst er Camp BDO proppfull av ulike sosiale aktiviteter. Camp BDO skal bidra til å skape sosial trygghet, tilhørighet og nettverksbygging på tvers av tjenesteområder og kontorer for våre nyansatte.

 

 

 

Camp BDO 2020

I år ble ikke Camp BDO helt som vanlig på grunn av koronapandamien, men det ble likevel en innholdsrik uke for de nyansatte.

Her kan du lese hvordan Frida Christensen og Thomas Danielsen opplevde uka.

Les saken