• BDO på Jæren

    Regnskap, revisjon, rådgivning og advokat

Velkommen til BDO på Jæren

Trenger du en regnskapsfører, revisor, advokat eller rett og slett en rådgiver? 

BDO satser på Jæren, og er et ledende regnskapskontor i distriktet. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. Selv om vi først og fremst er et regnskapskontor samarbeider vi tett med revisorer, rådgivere og advokater fra nærliggende kontorer. 

 

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

 

 

Illustrasjon av tjenesten regnskap

Regnskap

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet, uansett om det er et enkeltmannsforetak eller et stort konsern. Hos BDO på Jæren er vi mange dyktige regnskapsførere som tilbyr fagkompetanse og fleksible verktøy. Det sikrer at du alltid har tilgang til ferske data og gode råd, som er grunnlaget for gode beslutninger. Les mer om regnskap i BDO her.

 

 

 

Illustrasjon av revisjon

Revisjon

Våre erfarne revisorer setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og bidrar til å sikre at finansiell informasjon er riktig. Med våre tverrfaglige team gjennomfører vi en effektiv og målrettet revisjon, og sikrer leveranser av høy faglig kvalitet. Les mer om revisjon i BDO her. 

 

 

Illustrasjon av rådgivning

Rådgivning

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor og vi kan derfor hjelpe våre kunder på Jæren med alt fra virksomhetsstyring og økonomistyring, til forretningsutvikling og transaksjonsstøtte. Les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester

Advokattjenester

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Som forretningsadvokat bistår vi ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, selskapsetablering, omorganiseringer og tvisteløsninger. Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 

 


 

Om BDO på Jæren

BDO har vært tilstede på Jæren i mange år, etter oppkjøp av Hå regnskap og Sirevåg regnskap i 2017. Vi har god kjennskap til det lokale næringslivet. Vi jobber tett med ulike virksomheter; alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og på Jæren har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, handel, industri og landbruk. 

En annen fordel for deg som kunde er at vi samarbeider tett med våre andre kontorer i Rogaland; Stavanger og Egersund. Med over 70 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn andre nasjonale ressurser, og tilby bred kompetanse ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

 

 

Møt en av våre ledere på Jæren

BDO på Jæren har 13 dedikerte ansatte som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene.

Leif Terje Skjæveland er leder for BDO på Jæren. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

 

  Bilde av Leif Terje Skjæveland, en av lederne i BDO på Jæren

Leif Terje Skjæveland ble ansatt i BDO sommeren 2019 for å lede vår satsing på Jæren. Han har lang bransjeerfaring, og har drevet lokale regnskapsbyråer i Consis-kjeden. I Consis jobbet han også jobbet som franchiseleder nasjonalt. Leif Terje var en av grunderne bak Kitchn-kjeden. Han har sin utdannelse fra BI og er aut. regnskapsfører. 

Leif Terje er oppvokst på Ålgård og er en ekte jærbu. Han er generelt veldig glad i både lokal og engelsk fotball, og da spesielt Ålgård FK og Liverpool FC.  

Du finner en oversikt over flere andre ansatte ved Jæren-kontoret her.

 


 

BDO heier på lokalsamfunnet

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her på Jæren. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer.

Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger. Her er noen av de vi støtter:

  • Varhaug IL
  • Vigrestad IK
     

Kontakt oss
 

BDO på Jæren holder til i lokaler i Rådhusgata i Varhaug sentrum. 

Hvis du kjører, finner du gode parkeringsmuligheter hos oss. Hvis du kommer med kollektiv, er det kort vei fra togstasjonen. Og du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under. Velkommen til oss!

 

Enter security code:
 Security code

 

 

 

 
Jæren
Rådhusgata 2A
4360   Varhaug
51 96 23 00
veibeskrivelse


Postadresse

 Rådhusgata 2A
4360   Varhaug
Norge
Kontakt oss