Emilie Sandstad, Revisjon, Oslo

Hvorfor søkte du jobb hos BDO?
Gjennom mine fem år på CBS, og særlig fra tiden min i Næringslivsutvalget, hadde jeg mye kontakt med BDO i forbindelse med Karrieredag og bedriftspresentasjoner. Jeg fant raskt ut at jeg ville jobbe i BDO, særlig fordi jeg lenge hadde tenkt på å jobbe med revisjon. Så da muligheten bydde seg, var jeg ikke i tvil om jeg skulle takke ja.

Hvordan har din første tid i BDO vært?
Det har vært kjempespennende! På mange måter utfordrende, men med veldig trygge rammer rundt. Jeg har en veldig god fadder som tar godt vare på meg, og ble tatt veldig godt imot i avdelingen og BDO generelt. Vi kick-startet det hele med 12 fantastiske dager i Kitzbühel. Det var vanvittig intenst, men på en veldig god måte. Det var en perfekt kombinasjon av faglig arbeid på dagen, og sosialt opplegg på kveldene.

Hvordan er det å jobbe i revisjon?
Dagene går kjempefort! Jeg får mye tillit og ansvar, og har vært mye ute hos kunde helt fra start. Jeg hadde ikke forventet så mye variasjon i rollen frem til nå. Jeg har min egen kundeportefølje, med alt fra store handelskunder, til selskaper innen eiendom og ideelle organisasjoner. Det er selvfølgelig mye sosialt å være med på også, som lønningspils, kakefredager, vinlotteri, gruppefester og fellestreninger.

Hvilke utviklingsmuligheter har du i BDO?
Vi har et godt utviklet kursverktøy, og det er mange spennende kurs jeg kan ta. Jeg setter opp min egen utviklingsplan slik at jeg får utvikle meg i den retningen jeg vil. Jeg opplever at managerne er dedikerte og interesserte i vår utvikling. De ser meg og tilrettelegger slik at jeg får jobbe med det jeg synes er spennende.

Hva er det beste med å jobbe i BDO?
Dette høres garantert klisjé ut, men det er alle folkene som jobber her. Det er god stemning og et ungt og sporty miljø, som gjør det veldig gøy å være på jobb. Om jeg skal trekke frem noe mer enn menneskene, så er det mulighetene man har som nyansatt til å bli kastet ut i ting, få nye oppgaver og ansvar. Jeg tror man får mye mer ansvar i BDO enn andre steder, og det er noe jeg setter stor pris på. Stemmen min teller, og jeg kan være med å bestemme hvordan min egen karriere skal se ut. BDO er fantastisk flinke til å vise at de setter pris på oss, og jeg føler at jeg blir sett blant 1600 ansatte.