BDO vinner prestisjepris og vokser globalt

Hawraz Suleiman, Manager, regnskap |

23. januar 2019

For andre gang på tre år er BDO kåret til verdens beste revisornettverk. Samtidig leverte BDO et av bransjens høyeste veksttall i 2018. 

Kåringen arrangeres av The International Accounting Bulletin. Og tittelen ”Network of the Year” går hvert år til en revisororganisasjon som har vist de mest lønnsomme vekststrategiene de siste 12 månedene, og som har utmerket seg på viktige strategiske og operative områder.
BDOs globale CEO, Keith Farlinger, mener selskapets tydelige veivalg gjennom de siste årene er noe av årsaken til at BDO fortsetter å vise gode resultater i en bransje som er i stadig endring.

 
–  Jeg er veldig stolt over at BDO har vunnet IABs gjeveste utmerkelse enda en gang. At vi vokser år etter år er et resultat av en tydelig strategisk retning for hele selskapet. Kvalitet skal ligge til grunn for alt vi gjør, og sammen med vår satsing på teknologi gir dette oss et betydelig konkurransefortrinn, sier Farlinger.  

 

BDO vokste mest i 2018

BDO styrker sin posisjon globalt. For regnskapsåret 2018, som ble avsluttet den 30. september, omsatte selskapet globalt for hele 76,3 milliarder kroner. Det innebærer en omsetningsvekst på 10,7 prosent, hvilket betyr at BDO vokste mest av de globale aktørene innen revisjon og rådgivning i 2018.

–  Også i Norge har BDO en vekststrategi. I tillegg til organisk vekst har vi gjennomført en rekke oppkjøp de siste årene for å bredde oss kompetansemessig og for å sikre kraft til å kunne investere i fremtiden, men også i å utvikle våre medarbeidere til å bli gode rådgivere. Dette har bidratt til at vi har tredoblet omsetningen i Norge siden 2010, sier Martin Aasen, adm. dir. i BDO i Norge.

 

Suksess med kunden i sentrum 

Prisen ”Network of the Year” er den gjeveste blant revisornettverk på internasjonalt nivå, og anerkjenner organisasjoner som konsekvent leverer tjenester av høy kvalitet. 
Det var en ydmyk og stolt Keith Farlinger, global CEO i BDO, som tok imot annerkjennelsen under utdelingen i London. 


–  Kundene våre er sentrale i alt vi gjør, og vi jobber aktivt for å gjøre oss fortjent til tittelen som kundens rådgiver. Jeg vil derfor gratulere våre 73 854 medarbeidere med prisen, og takke for jobbet som legges ned hver eneste dag, sa Farlinger.   

Les mer om revisjon i BDO her.