Konkurransekraft og lønnsomhet i bygg, anlegg og næringseiendom - Hamar

Dato: 21. november 2018
Tid: 08.00 - 11.00
Scandic Hamar
Vangsvegen 121
Hamar  
veibeskrivelse

Håvard Hammertrø
Email
  • Velkommen til seminar i BDO

BDO inviterer deg som er eier eller leder i bygg-, anlegg-, og eiendomsbransjen til et av årets viktigste fagseminarer.

Vi har nylig gjennomført en grundig bransjeanalyse. Funn fra analysen ønsker vi å dele med selskaper i bransjen som har behov for å øke sin egen innsikt om viktige bransjeforhold.

Vi har invitert konsernsjef Morten Kristiansen i Moelven Industrier som deler erfaring og tanker om fremtiden, både om markedet og bærekraft. Moelven opererer i flere deler av verdikjeden innenfor bransjen. I august lanserte Moelven planene for en pelletsfabrikk og et bioenergianlegg.

Bransjeanalysen involverer ca. 12.000 selskaper i Norge. Ca. 2.000 av dem er kategorisert og analysert for å få en bedre innsikt i forskjeller i vekst, lønnsomhet, soliditet og konkurranse. I tillegg har vi gjennomført en spørreundersøkelse som har gitt oss innsikt i hvordan eiere og ledere i bransjen opplever markedet i dag, og hvilke forventninger de har til fremtiden.

Program:
Presentasjon av BDOs bransjeanalyse for bygg, anlegg og næringseiendom
Håvard Hammertrø, regionleder Innlandet og partner i BDO og Thomas Lidsheim, rådgiver og partner i BDO

Grønt skifte i praksis!
Morten Kristiansen, konsernsjef i Moelven Industrier

Vi ønsker deg velkommen!  Registrering og frokost kl. 08:00 - 08:30.
Påmelding innen 19. november. Seminaret er gratis.

Meld deg på


Gå til vår bransjeside og få et innblikk i deler av bransjeanalysen.
Du finner her en liten smakebit på hva som er mulig å analysere ved hjelp av god bransjeforståelse, metodisk tilnærming og digitale verktøy

Du kan frem mot seminaret den 21. november delta i spørreundersøkelsen. Det tar kun 3-4 minutter å svare på spørsmål om markedet og forventningene til fremtiden. Delta i undersøkelsen her.

Bygg- og anleggsbransjen er en av Norges største med 240.000 ansatte og en omsetning på over 520 milliarder kroner. Bygg- og anlegg er en av de viktigste bransjene for den regionale verdiskaping gjennom bygging av boliger, næringsbygg, veier og annen infrastruktur. Til frokostmøtet samler vi bransjens sentrale aktører med aktuelle foredragsholdere innen sine felt.
BDOs nasjonale og regionale bransjeanalyse presenteres i år i Stavanger, Bergen, Egersund, Oslo, Sarpsborg, Lillestrøm, Hamar, Trondheim, Skien og Larvik.