Ideelt forum: FNs bærekraftsmål som strategisk innfallsvinkel - Oslo

Dato: 05. april 2019
Tid: 08.30 - 10.30
BDO
Munkedamsveien 45
Vika Atrium, Oppg A, 7. et.
Oslo  
veibeskrivelse

Rakel Strand
Email
  • Velkommen til seminar i BDO

Ideelt Forum nr. 3 – FNs bærekraftsmål som strategisk innfallsvinkel
Det tredje seminaret passer spesielt for styret og ledelsen i samfunnsnyttige og frivillige organisasjoner med strategiske samarbeid. Seminaret vil også være passende for ansatte med ansvar for partnerskap eller prosjektansvarlige.

Program:
FNs bærekraftsmål og trender i samfunnet
Tina-Irene Amundsen, BDO
Da FNs bærekraftsmål ble vedtatt i 2015 var det med en ny forståelse for at økonomi, ulikhet og miljø i stor grad påvirker hverandre, og at alle må bidra for å nå målene. Å sikre en bærekraftig utvikling legger premisser for måten organisasjoner drives og utvikles på. Tinas innlegg gir et innblikk i hva essensen i FNs bærekraftsmål er og hvilke trender vi ser i samfunnet, hos våre kunder og i eget hus.

Barns rettigheter er også bærekraft
Kim N. Gabrielli, Assisterende generalsekretær UNICEF Norge
Kim N. Gabrielli er assisterende generalsekretær i UNICEF Norge og programleder for Bærekraftspodden. Han vil snakke om hvorfor UNICEF mener at Barn = Bærekraft. Han presenterer også UNICEFs tredelte modell for bærekraftssamarbeid med næringslivet.  Du kan lese mer om UNICEFs bærekraftsarbeid her.

Bærekraftsmålene som innfallsvinkel til strategiske samarbeid
Sondre Gullord, BDO
Økt oppmerksomhet rundt bærekraftig utvikling skaper nye muligheter for samfunnsnyttige og frivillige organisasjoner. Med bærekraftsmålene som innfallsvinkel kan man etablere strategiske samarbeid på andre måter enn tidligere. Sondre vil snakke om hvordan organisasjoner bør strukturere sitt arbeid med bærekraft og hvordan bærekraftsmålene kan brukes som innfallsvinkel i strategiske samarbeid.

Paneldiskusjon med spørsmål fra publikum
Tina-Irene Amundsen, Kim N. Gabrielli og Sondre Gullord deltar.

Registrering og frokost fra kl. 08:00.  Seminaret er gratis. Vel møtt!

Meld deg på