Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.

Momskompensasjon til frivillige organisasjoner - Oslo

Dato: 21. november 2019
Tid: 08.30 - 10.30
BDO
Munkedamsveien 45
Vika Atrium, Oppg A, 7. et.
Oslo  
veibeskrivelse

Helene Hval
Email
  • Velkommen til seminar fra BDO

1.januar 2019 kom den nye forskriften for momskompensasjon til frivillige organisasjoner. Endringen ble gjort for å forenkle regelverket, men etter første søkerunde med ny forskrift kan vi se at ikke alle endringene nødvendigvis bidro til dette. Gjennom prosessen har det vært mange spørsmål fra både foreninger og stiftelser om hvordan de nye endringene skal forstås, blant annet kostnader knyttet mot utlandet og hvilke driftskostnader det skal gjøres fradrag for.

BDO arrangerer derfor i samarbeid med Norges Idrettsforbund et gratis seminar der vi går litt dypere i ordningen og de endringene som kom i forskriften, samt erfaringer både fra NIF som sentralledd og fra revisor.

Program:
- Frivillighetsregisteret
- Kort om endringene i forskriften
- Hvem kan søke?
- Fradrag som må gjøres i de forskjellige søknadsmodellene, bl.a. driftskostnader til utleie av bygg, kostnader i utlandet, osv.
- Revisors kontroll
- Sentralleddets plikter og erfaringer

Registrering og kaffe fra kl. 08:00.

Meld deg på