Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.

Salg av virksomheten - er du forberedt? - Stord

Dato: 27. november 2019
Tid: 09.30 - 11.30
Stord Hotell
Kjøtteinsvegen 67
5411  Stord
veibeskrivelse

Frode Midttun
Email
  • Velkommen til seminar i BDO

Er din bedrift i en situasjon eller har nådd et stadium i utviklingen hvor det er naturlig å vurdere en ny eier eller en strategisk partner? Et salg av virksomheten utløses ofte av økt konkurranse, konsolidering av markedet, generasjonsskifte, investeringsbehov, mm. Eller det kan være en mulighet å benytte det gode markedet til å realisere de verdiene du sitter på. Hvis en kjøper banker på døra i morgen, er du forberedt?
 

Å selge et selskap er en stor og ressurskrevende oppgave. I dette seminaret vil vi med en praktisk tilnærming fortelle om hvordan du bør gå frem for å oppnå et best mulig resultat, samt gi tips og innspill til hva du kan gjøre i forkant av selve salgsprosessen, som vil bidra til å øke sannsynligheten for et vellykket utfall.

 

Vi vil blant annet komme nærmere inn på disse problemstillingene:
- Når er salg den beste løsningen
- Hvordan prises selskapet ditt, og hvordan oppnå en best mulig pris
- Hvordan gjennomføre prosessen– fra planlegging til gjennomføring?
- Hvilket avtaleverk vil du møte?
- Hvilke organisatoriske tilpasninger kan og bør gjøres?
- Hvilke skattemessige tilpasninger bør gjøres?
- Hva kreves av selger?

Foredragsholdere er partner/advokat Peder Karlsson og rådgiver Magnus Vegem Dahle i BDO. Foredragsholderne har lang og bred erfaring fra et stort antall transaksjoner i tilknytning til kjøp og salg av virksomheter og strategiprosesser.

Seminaret, som er gratis, egner seg best for bedriftseiere, styremedlemmer, daglig ledere, forretningsutviklere, finans-/økonomiledere og andre som interesserer seg for temaet.

Registrering fra kl. 09:00. Det faglige programmet starter kl 09:30. Det blir servert lunsj kl 11:30.

Meld deg på