Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.

Siste nytt innen SkatteFUNN-ordningen - er du oppdatert?

Dato: 31. desember 2021

  

PC Nilssen
Email
  • Velkommen til webcast fra BDO

Dersom du har et målrettet og avgrenset prosjekt, som går ut på å utvikle et produkt, tjeneste eller produksjonsmåte, kan du ha et potensielt SkatteFUNN-prosjekt. Gjennom SkatteFUNN kan bedrifter oppnå inntil 19 % ekstra fradrag i skatt på kostnader til FoU-arbeid i godkjent prosjekt.

 

SkatteFUNN har vært mye omtalt i media den siste tiden. I tillegg til økt oppmerksomhet fra skattemyndighetene og nye regler for ordningen fra 2020, har det vært betydelig usikkerhet om hvordan regelverket om kriserammede foretak skal håndteres innenfor SkatteFUNN-ordningen.

 

Vi oppdaterer deg på endringene, og gir nyttige tips på veien til et godkjent prosjekt. Vi vil bl.a. se på:
• Hva kjennetegner ordningen og hva er nytt fra 2020?
• Regelverk om kriserammede foretak og betydning for SkatteFUNN-ordningen
• Hvordan identifisere prosjekt og deretter søke prosjektgodkjenning?
• Hva skal til for at revisor kan attestere på prosjektregnskapet?
• Eksempler på tidligere SkatteFUNN-prosjekter

 

I etterkant av presentasjonen kan du snakke med foredragsholderne om ditt prosjekt.

 

Presentasjonen, som varer ca 1t 45 min., holdes av Morten Andersen og Irene Bredvold Weiby. Morten Andersen jobber i BDOs rådgivningsavdeling i Trondheim og har lang erfaring med å hjelpe bedrifter med SkatteFUNN-prosjekter og andre FoU-ordninger. Irene Bredvold Weiby fra BDO Advokater leder BDOs tverrfaglige kompetanseteamet på SkatteFUNN.

 

Meld deg på