Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.

Personvern ved kontrolltiltak i arbeidslivet

Dato: Tilgjengelig inntil videre
Tid:
BDO
  

Astrid Eikenes Skorpen
Email
  • Velkommen til webcast fra BDO

For å sikre drift og egne verdier, ønsker mange arbeidsgivere å ta i bruk kontrolltiltak på arbeidsplassen. Aktuelle kontrolltiltak kan være adgangskontroll, videoovervåking eller innsyn i en ansatts epost-konto og filer.

Gjennomføring av kontrolltiltak innebærer ofte at det behandles personopplysninger, og adgangen til å benytte kontrolltiltak reguleres derfor både av arbeidsmiljøloven med forskrifter og personvernlovgivningen. Brudd på kravene i arbeidsmiljøloven eller personvernlovgivningen kan gi store konsekvenser for både arbeidsgiver og berørte arbeidstakere.

I denne webcasten gir BDO en innføring i adgangen til å benytte de tre ovennevnte kontrolltiltakene, med hovedvekt på kravene i personvernlovgivningen. Webcasten er gratis, og varer i 59 minutter.

Registrer deg til webcasten