En best mulig start på din karriere

I BDO er læring, utvikling og karriere satt i system, og du blir tatt godt vare på som nyansatt slik at du skal få en så god start på karrieren som mulig. Vi satser på våre talenter, og legger stor vekt på å dyrke deg frem til å bli morgendagens fagekspert eller leder i BDO.

Vi er et stort kompetansemiljø med ulike og varierte fagområder. Din kompetanse og dine interesser er i fokus, og vi hjelper deg å skreddersy din utvikling, slik at du går i den retningen du ønsker.

 

 

Vårt introduksjonsprogram for nyansatte

Alle nyutdannede går igjennom Camp BDO. Dette er vårt skreddersydde introduksjonsprogram for alle nyutdannede, og går over to samlinger. Etter flere år i Kitzbühel har vi flyttet campen hjem til Norge. Vi er brennende opptatt av bærekraft og ønsker å minimere vårt negative fotavtrykk. Derfor vil camp BDO 2021 finne sted på fantastiske Fyri i Hemsedal.  Det vil som alltid være fokus på faglig utvikling og samhold, med tettspikret program fra morgen til kveld. 

Camp BDO har kort forklart tre hovedformål:

Læring

Camp BDO skal sørge for at våre nyansatte gjennom blant annet teori, praksis, caser, rollespill og forelesninger er godt forberedt når de returnerer til kontorene og arbeidshverdagen i BDO.

 

Bli kjent med hele BDO

BDO har 1800 ansatte innen ulike forretningsområder fordelt på 70 kontorer rundt om i landet. Våre nyansatte skal bli kjent med hele BDO, for å være bedre rustet til å samarbeide på tvers av tjenesteområder og geografi. Sammen er vi Ett BDO.

 

Nettverk

Sist, men ikke minst er Camp BDO proppfull av ulike sosiale aktiviteter. Camp BDO skal bidra til å skape sosial trygghet, tilhørighet og nettverksbygging på tvers av tjenesteområder og kontorer for våre nyansatte.

 

 

 

Camp BDO 2020

I år ble ikke Camp BDO helt som vanlig på grunn av koronapandamien, men det ble likevel en innholdsrik uke for de nyansatte.

Her kan du lese hvordan Frida Christensen og Thomas Danielsen opplevde uka.

Les saken

 

Vi tilrettelegger for din læring og utvikling

 

Fadderordning

Som ny i arbeidslivet og i BDO er det sikkert mye du lurer på og har spørsmål om. For å gjøre din overgang til arbeidshverdagen så god som mulig, får alle nyansatte sin egen fadder. Fadderne er der for å lære deg det som er lurt å kunne som ny i BDO.

 

Kompetanseheving og utviklingsplan

Du vil fort merke at din faglige og personlige utvikling står i fokus hos oss, og du vil så tidlig som mulig ha en samtale med din nærmeste leder om hvordan vi kan tilrettelegge for din utvikling og dine ønsker. Sammen setter vi en utviklingsplan som også blir et utgangspunkt for din videre karriere og vekst i BDO. I tillegg følger du en faglig og personlig utvikling gjennom kurs som tilbys gjennom BDO Akademiet, vår interne kursplan.

 

KJERSTI STEINLEIN ALSERUD
Leder, rekruttering
Mobil: 958 40 206
[email protected]

KINE TUCHEL
Erfaren rekruttering
Mobil: 988 03 296
[email protected]

KATINKA TEIGEN HELGEBY
Nyutdannet rekruttering
Mobil: 951 44 811
[email protected]

HANNE BOGE
Nyutdannet rekruttering
Mobil: 907 93 001
[email protected]