Årsoppgjør, skattemelding og næringsoppgave

BDO bistår med årsoppgjør, skattemelding og næringsoppgave

Den tekniske utarbeidelsen av et årsoppgjør med tilhørende ligningspapirer er i dag en krevende prosess. BDO har fagkompetansen og verktøyene som gjør arbeidet effektivt, samtidig som vi kan fange opp eventuelle feil og løse skattemessige problemstillinger.

Effektiv utarbeidelse av årsoppgjøret

Et årsoppgjør viser bedriftens økonomiske stilling i form av innsendelse av et offisielt regnskap på slutten av regnskapsåret. Dette er en tjeneste vi utfører for våre kunder, og under utarbeidelsen er det ofte behov for et bredt spekter av kompetanse. BDO kan for eksempel gi råd knyttet til skatteoptimalisering.

Skattemelding for næringsdrivende

I skattemeldingen leverer bedriften sin selvangivelse, med ansvar for at opplysningene er riktige og fullstendige. BDO sikrer at både små og store virksomheter ivaretar skattemeldingen på en effektiv måte, og at skattemessige problemstillinger blir løst før innlevering.

Næringsoppgave – også for de minste virksomhetene

Alle virksomheter, også enkeltpersonforetak som har brutto driftsinntekter på mer enn kr 50.000, skal levere næringsoppgave. Med mer enn 70 kontorer over hele landet og kjennskap til en rekke bransjer kan vi hjelpe alle slags virksomheter med årsrapport og ligningspapirer. Også de minste bedriftene kan ha stor nytte av sikkerheten ved å benytte et autorisert regnskapsbyrå som BDO.

Ta kontakt

Vil du vite mer om årsoppgjør, skattemelding og næringsoppgaver? Eller har du spørsmål om våre andre tjenester? Våre rådgivere står klare til å svare på det du måtte lure på.


Kontaktpersoner:

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.