Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
  • Regnskapsrapport

Regnskapsrapport

En presis regnskapsrapport kan være et svært effektivt verktøy i virksomhetsstyringen. BDO har fagkompetansen som skal til for å skreddersy og utarbeide rapporter basert på nøkkelinformasjon for bedriften. Vi kan også bistå med tverrfaglig kompetanse i hele budsjetteringsprosessen.

Hvordan utvikle en skreddersydd økonomisk rapport

Hva er en god regnskapsrapport? Ulike virksomheter kan ha svært forskjellige behov for oppdatert informasjon, og med vår omfattende bransjekunnskap kan vi bidra til å utarbeide spesialtilpassede prosjektrapporter, perioderapporter og andre sammenstillinger av data. Dette kan for eksempel handle om å trekke ut informasjon fra både et bransjesystem og regnskapssystemet og sette dette sammen med andre nøkkeltall for virksomheten.

Fra optimal budsjettprosess til produksjon av budsjett

BDOs rådgivere har inngående kunnskaper om en rekke bransjer – fra bank, finans og eiendom til handelsbransjen, transport, offentlig sektor og gründervirksomhet. Det betyr at vi kan bistå i alle typer budsjettarbeid. Vi kan gi råd om forbedring av de interne budsjettprosessene eller utarbeide de konkrete budsjettene.

Ta kontakt med oss

Lurer du på hvordan vi kan skreddersy regnskapsrapport for deg og din bedrift? Eller har du spørsmål om våre andre tjenester? Våre rådgivere står klare til å svare på det du måtte lure på.

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, og vi vil komme tilbake til deg så fort vi kan.

Enter security code:
 Security code