1:
  • Regnskapsfører
Blogg:

Ny teknologi gir bedre kundereise

11. oktober 2018

Du forbinder kanskje regnskapsførere med bunker med kvitteringer og uforståelige rapporter. Men den tiden er for lengst forbi. Dagens regnskapsførere har fokus på hva bedre teknologi kan gjøre for kundene og de ligger derfor foran og pusher den teknologiske utviklingen.

– BDO investerer i teknologi og robotisering som automatiserer standardoppgaver. Det gjør at regnskapsføreren din kan prioritere å gi deg dypere analyser og konkrete råd om det som er unikt for din virksomhet, forteller Lars Rabo Halvorsen, teamleder i BDO regnskap.
BDO investerer i egne systemer som effektiviserer måten vi jobber med regnskap på, slik at vi kan levere et løpende oppdatert regnskap. Du drar nytte av denne stordriftsfordelen enten du driver et stort konsern eller et enkeltpersonsforetak.

 

Mer effektiv med bedre teknologi

En god regnskapsfører er en aktiv rådgiver og en pådriver for bedre resultater.
– Du skal regne med oss som en engasjert samarbeidspartner som plukker opp ting du kanskje ikke visste. Det tradisjonelle regnskapet går raskt for oss å utføre, så du får ekstra verdi ved at vi ser på regnskapet ditt i et større bilde og avdekker potensial, forklarer Halvorsen.

 

Tett oppfølging og tverrfaglig hjelp der du er

Nærhet til kunden er viktig, og hos BDO får du en dedikert regnskapsfører på ditt lokale kontor. Det første hun eller han vil gjøre er å sette seg ned med deg for å bli kjent med virksomheten din og behovene dine. Etterpå er du sikret god oppfølging av det som blir ditt team.


Tilgang på flere tjenester


Du kan velge blant tre regnskapssystemer etter hva som passer deg best: Visma Business, Xledger og Visma eAccounting. Foruten ERP kan vi blant annet bistå deg med CRM-systemer, business intelligence og HRM.
CRM er systemer som gir bedriften din bedre oversikt over kundene, mens ved hjelp av business intelligence kan du få analyser av store datamengder, rapporter og dashboards. HRM er personaloppfølgingssystem som tar for seg alt fra ansettelser til timeføring og lønn.

Vil du vite mer om våre regnskapstjenester så finner du informasjon og kan kontakte oss her.