BDO i Tromsø

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Tromsø!

Ser du etter en revisor, regnskapsfører eller en forretningsadvokat i Troms? BDO i Tromsø er et ledende revisjons- og rådgivningsfirma i Nord-Norge og i landet forøvrig. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet å nå sine mål. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal lykkes. BDO i Tromsø jobber tett med ulike virksomheter i hele Nord-Norge. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Vi kan bistå din virksomhet uansett størrelse. 

BDO etablerte kontoret i Tromsø i 2015 og har siden da vokst til å bli et av de ledende miljøene innen revisjon og rådgivning og har god kjennskap til det lokale næringslivet.

En annen fordel for deg som kunde av BDO er at vi samarbeider tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. Ta gjerne kontakt med en av oss!

Kim-Are Dønland

Møt vår kontorleder i Tromsø

Kim-Are Dønland er kontorleder i Tromsø og regionleder for Business Services i Tromsø, Bodø, Narvik, Harstad og Mo i Rana. Her kan du bli litt bedre kjent med han. 

Kim-Are har bred erfaring innen regnskap og rådgivning for en rekke foretak innenfor ulike bransjer. Fra tidligere har Kim-Are vært daglig leder i Business Services Nord-Norge før han i 2017 ble ansatt som tjenesteleder ved BDO's kontor i Tromsø og i juni 2019 ble han forfremmet til partner og kontorleder. Gjennom jobben i BDO og Business Services Nord-Norge har Kim-Are skaffet seg bred erfaring innen ledelse, endringsprosesser, effektivisering av arbeids- og økonomiprosesser for ett bredt spekter av bransjer. 

Kim-Are er på fritiden en flittig bruker av fjellene i Tromsø. Om sommeren kan du møte på han gående eller løpende i fjellsida og om vinteren er det gjerne toppturer med randonee-ski det går i. Han trener i tillegg til Triathlon og er derfor en hyppig gjest på Tromsøbadet og Sats.

Vi bistår deg med digitalisering

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Tromsø og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Tromsø

​​​​​​​BDO etablerte kontoret i Tromsø i 2015 og har siden da vokst til å bli et av de ledende miljøene innen revisjon og rådgivning i regionen. Vi har i løpet av disse årene ansatt mange erfarne revisorer, regnskapsførere og rådgivere og vi har dermed god kjennskap til det lokale næringslivet. Ta gjerne kontakt med en av oss!

Logo TIL

BDO heier på lokalsamfunnet i Tromsø

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Tromsø. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger i Tromsø. Vi reviderer blant annet fotballklubben Tromsø IL. Vi er også stolt sponsor av Tromsø Håndball klubb og Gatemagasinet virkelig. 
  

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.