Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
  • BDO Reiseregning

BDO Reiseregning

Å levere utlegg og reiseregninger har aldri vært enklere.

BDO Reiseregning er en app for mobil og desktop, som lar deg enkelt og effektivt levere reiseregninger, utlegg og kjøregodtgjørelser. Ledere som skal godkjenne utlegg gjør dette enkelt fra samme app. Med tjenesten BDO Reiseregning har det aldri vært enklere å levere utlegg og reiseregninger. 

Siden alt foregår inne i appen, kan du i praksis levere reiseregningene når og hvor det passer deg – for eksempel på Flytoget på vei hjem etter en reise. 

Med BDO Reiseregning kan bedriften din samle alt knyttet til kjøregodtgjørelser, utlegg og reiseregninger på ett og samme sted. Appen tar hensyn til lokale lover og regler, og tolker automatisk kvitteringer og fakturaer. Det gjør at du kan være trygg på at informasjonen du leverer eller mottar er riktig.

Mange tenker at et godt system for levering av utlegg og reiseregninger ikke er så viktig, da det kun brukes internt. Sannheten er at det vil ha stor effekt både for ansatte og ledere. En god løsning, slik som BDO Reiseregning, gir fornøyde ansatte, en enklere hverdag for ledere og fjerner viktige pain points. 

Høres dette ut som det kunne være noe for din bedrift? Fyll ut kontaktskjema nedenfor så tar vi kontakt med deg!

Enter security code:
 Security code

Loading...