BDO i Sokndal

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Sokndal!

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller rett og slett en rådgiver? BDO satser på Dalane-regionen, og er et ledende revisjons- og rådgivningskontor i området. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

BDO i Sokndal samarbeider tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 

To personer jobber med data

Møt en av våre ansatte i Sokndal

Kjetil Bårdsen er leder for Business Services i BDO Egersund. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

Kjetil er registrert revisor og partner i BDO AS. Han har mange års variert erfaring fra ekstern revisjon og regnskap. Han har jobbet i BDO siden 2018, og kom inn i BDO gjennom en integrasjon med Iversen revisjon AS. Nå er Kjetil leder for Business Services i Dalane. Han er en mann å ty til når det er snakk om årsoppgjør og økonomisk rådgivning.

Kjetil er oppvokst i Egersund. I fotballsesongen finner du han gjerne på fotballkamp.

Vi bistår deg med digitalisering i Sokndal

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Sokndal og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Sokndal

BDO i Sokndal har 6 dedikerte ansatte innenfor revisjon og regnskap som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene. Ta gjerne kontakt med en av oss!

Sokndal IK logo

BDO heier på lokalsamfunnet i Sokndal

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Sokndal. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger i Dalane-regionen. En av dem vi støtter er Sokndal IK.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.