BDO i Sirdal

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Sirdal!

BDO er et ledende regnskapskontor i vår region med betjent kontor på Kvæven. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. Vi har god kjennskap til det lokale næringslivet i Sirdal. Vi jobber tett med ulike virksomheter; alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, handel og industri. 

Selv om vi først og fremst er et regnskapskontor samarbeider vi tett med revisorer, rådgivere og skatte- og forretningsadvokater fra nærliggende kontorer. I tillegg kan vi, med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, også trekke inn nasjonale ressurser, og tilby bred kompetanse ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

To personer i møte

Møt en av våre ansatte i Sirdal

Kjetil Bårdsen er leder for Business Services i BDO Egersund. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

Kjetil er registrert revisor og partner i BDO AS. Han har mange års variert erfaring fra ekstern revisjon og regnskap. Han har vært 2 år i BDO, og kom inn i BDO gjennom en integrasjon med Iversen revisjon AS. Nå er Kjetil leder for Business Services i Dalane. Han er en mann å ty til når det er snakk om årsoppgjør og økonomisk rådgivning.

Kjetil er oppvokst i Egersund. I fotballsesongen finner du han gjerne på fotballkamp.

Vi bistår deg med digitalisering i Sirdal

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Sirdal og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Sirdal

I BDO har vi mange dedikerte ansatte innen revisjon, regnskap og rådgivning. Ta gjerne kontakt med en av oss!

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.