Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
  • BDO-Mila

BDO-Mila

Fra starten i 2011 har terrengløpet BDO-Mila vært et gratis arrangement der alle kan delta. Årlig arrangeres 8-9 løp landet rundt, med i overkant 8.000 deltakere.


Vi legger til rette for en inkluderende arena hvor du opplever tilhørighet, mestring og glede gjennom fysisk aktivitet med andre.


“Idrett kan forandre liv”, sier Norges Idrettsforbund – et unikt utgangspunkt for fellesskap og aktivitet. Derfor er det en glede for oss å ha med gutta på langrennslandslaget som støttespillere, ambassadører og inspiratorer. De ønsker å motivere folk flest til å delta på BDO-Mila, uansett utgangspunkt og ambisjoner.
I tillegg har vi Redd Barna som medspiller. Deres fokus på utenforskap og hindringene for deltakelse i samfunnet er et viktig tema under BDO-Mila.


Med mottoet #jegbryrmeg vil vi sammen sette alle barn og unges rett til lek og fritid på dagsorden.