1:
  • Robotics

Å la en robot hjelpe deg med tidkrevende, manuelle oppgaver gir solide resultater for bedrifter av alle størrelser. Økt effektivitet, høyere kvalitet, styrket konkurransekraft og mer fornøyde ansatte, er noen av fordelene. 

Robotics eller Robotic Process Automation (RPA) reduserer tiden dine ansatte bruker på repetitive oppgaver. Ved å flytte oppgaver som uthenting av data og analyser til en robot, frigjøres verdifull kapasitet som dine ansatte kan bruke på mer verdiskapende, og morsomme, arbeidsoppgaver. Mange erfarer at avkastningen på et RPA-prosjekt er blant de høyeste avkastningstallene de noensinne har sett for sin virksomhet.

BDO har bistått flere av våre kunder med oppstart av robotics i siste årene. En robottjeneste høres kanskje avansert ut, men også små og mellomstore bedrifter drar nytte av fordelene en robottjeneste gir. Våre rådgivere har allerede bistått flere salgsavdelinger, markedsavdelinger, lønns, økonomi- og regnskapsavdelinger med å frigjøre kapasitet hos sine ansatte.

 

Robotics øker din lønnsomhet og gir mer fornøyde ansatte 

Digitalisering handler ikke bare om teknologi. Det handler om å velge de rette løsningene, forbedre prosesser og endre tankesettet til mennesker. RPA-roboter er effektive og har en enorm arbeidskapasitet. Dette sparer du enorme kostnader på. Samtidig fjernes manuelle arbeidsoppgaver som girmange bedrifter høy turnover blant de ansatte. Våre rådgivere hjelper deg å skreddersy en løsning som sikrer kostnadseffektivisering, økt kvalitet på arbeidet, reduserte rekrutterings- og ansettelsesbehov og mer fornøyde ansatte. 

Med BDOs «Robot as a service»-tjeneste, har du mulighet til å kjøpe akkurat den robotkapasitet som trengs for å løse aktuelle oppgaver i din virksomhet. En robottjeneste kan legges til på dine eksisterende systemer, uten noen spesifikke systemkrav eller behov for endringer. Dette reduserer investeringsbehovet og driftskostnadene for din virksomhet, og gir deg mulighet for enkelt å dra nytte av alle de fantastiske mulighetene og besparelsene en robotisering innebærer i din virksomhet.   

Vi hjelper deg med implementering og oppdatering av programvaren i takt med utviklingen av underliggende teknologi. Dermed elimineres muligheten for menneskelige feil. RPA leverer med 100 prosent nøyaktighet. 

 

Hva kan automatiseres? 

Sender kundene dine deg bestillinger på e-post, som kundebehandlere deretter må legge inn informasjonen fra i ordresystemet? Dette kan vi robotisere for deg. 

Tilrettelegging for døgndrift, ved at roboter for eksempel tar over oppgaver i lønns- og regnskapssystemet som ansatte har forberedt før de går hjem for dagen, gir både en drastisk økning i effektivitet og tilvarende reduksjon av kostnader. 

Bruker dere i dag flere dager på å produsere rapportpakker for virksomheten hver eneste måned? Hvorfor ikke la en robot lage denne over natten? Så kan dine ansatte sjekke den ferdige rapporten når de kommer på jobb dagen etter. Ved å effektivisere rapporteringsprosessene får du et bedre beslutningsunderlag som gjelder deg å treffe de rette beslutningene raskere.    

Med BDO sitt tilbud om Robot as a Service (RaaS) trenger du heller ikke kjøpe programvare eller datautstyr for å kunne ta nytte av disse nye mulighetene. Alternativt kan du kjøpe akkurat den robotkapasiteten du trenger for å løse dine tidskrevende oppgaver, fra oss.

Vårt partnerskap med en av verdens mest brukte tilbydere av robotteknologi, UiPath, gjør at kan være trygg på at teknologien og programvaren vi benytter er oppdatert, robust og sikker.

 

Vi hjelper deg å skalere en robot-løsning med utgangspunkt i dine behov

Vi tror robotics vil få en naturlig plass i systemporteføljen hos stadig flere bedrifter fremover. Vårt robotics-team bistår din bedrift med å kartlegge hvordan dere kan dra nytte av denne teknologien. Våre rådgivere bistår deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til gjennomføring, inkludert opplæring av dine ansatte. 

 

Ta kontakt, så hjelper vi deg å kartlegge mulighetsrommet denne teknologien gir for din virksomhet, uavhengig av bedriftsstørrelse. Du kan enten kjøpe din egen robot, eller leie deler av tiden til en robot via vår «Robotics as a Service»-tjeneste (RaaS). RaaS gir deg muligheten til å bare kjøpe den kapasiteten du trenger for din bedrift. Altså en lav-terskel og kostnadseffektiv inngangsport til robotics. 

 

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan robotics kan effektivisere bedriften din, og hvordan vi kan bistå? Ta kontakt med oss! 

I'm not a robot *:
Retype the numbers below:
 Security code

 

Vi hjelper vi deg å utnytte dagens og morgendagens digitale muligheter, du kan lese mer om digitalisering her.