1:
  • People Analytics &
    Datadrevet HR

Mennesket er bedriftens viktigste ressurs 

Har du kjennskap til hvilken kompetanse bedriften trenger for å lykkes? Eller hvorfor gode ansatte slutter? People Analytics hjelper deg med å forutsi hvilke HR-tiltak som gir best effekt og har størst treffsikkerhet.  
 

Forenkle HR-utfordringer med data du allerede har 

People Analytics innebærer innhenting, bruk og analyse av informasjon om ansatte og/ eller kandidater. Når HR-data sammenstilles med økonomisk informasjon får HR viktig strategisk styringsinformasjon. HR får dermed et mer analytisk og strategisk preg.  

 

Som kunde hos oss hjelper vi deg med å utnytte potensiale i HR-dataen 

HR-nøkkeltall gir oss informasjon på det nåværende tidspunkt, samt historiske data. Disse kan enkelt legges inn i årsberetningen, men det forteller oss likevel ikke bakgrunnen og sannsynligheten for hva som kommer til å skje. Det er her HR har muligheten til å ta steget mot en strategisk rolle, for å skape verdi som er i tråd med virksomhetsstrategien. Ved å analysere HR-nøkkeltallene kan dere få innsikt i hvilke utfordringer virksomheten står overfor, og dermed utarbeide tiltak som kan hjelpe bedriften med å utvikle seg i ønsket retning.  

Vi tilbyr blant annet brukervennlige programmer for datainnsamling, analyse og fremstilling av data. Programmene tilpasses ditt behov, og kan gi deg både deskriptive og prediktive rapporter. 

Våre konsulenter forstår de etiske og juridiske hensynene som følger ved innhenting av data, og BDO har tverrfaglig kompetanse på dette feltet. 

 

Ta kontakt med oss

Har du noen spørsmål eller ønsker å vite mer om People Analytics? Våre rådgivere står klare til å svare på det du måtte lure på. 

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, og vi vil komme tilbake til deg så fort vi kan. 

 

I'm not a robot *:
Retype the numbers below:
 Security code