• BDO i Ørje

BDO i Ørje

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller rett og slett en rådgiver? BDO satser på Østfold, og er et ledende revisjons- og rådgivningskontor i regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

 

Dette kan vi hjelpe deg med:

 

 

Illustrasjon av tjenester innen regnskap i Ørje

Regnskapsfører

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet, uansett om det er et enkeltmannsforetak eller et stort konsern. Hos BDO i Ørje er vi mange dyktige regnskapsførere som tilbyr fagkompetanse og fleksible verktøy. Det sikrer at du alltid har tilgang til ferske data og gode råd, som er grunnlaget for gode beslutninger. Les mer om regnskap i BDO her.

 

 

Illustrasjon av tjenester innen revisjon i Ørje

Revisor

Våre erfarne revisorer setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og bidrar til å sikre at finansiell informasjon er riktig. Vi kan bistå deg med alt fra finansiell revisjon og internrevisjon til attestasjonstjenester. Våre tverrfaglige team gir deg leveranser av høy faglig kvalitet. Les mer om revisjon i BDO her.

 

 

Illustrasjon av en rådgiver i Ørje

Rådgiver

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor og vi kan derfor hjelpe våre kunder i Ørje med alt fra virksomhetsstyring og økonomistyring, til forretningsutvikling og transaksjonsstøtte. Les mer om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester i Ørje

Forretningsadvokat og skatteadvokat

Ved å velge en forretningsadvokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Vi bistår også ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, omorganiseringer og tvisteløsninger. Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med.

 

 

 


 

Om BDO i Ørje

Regnskapskontoret har vært tilstede i Ørje siden 1978, og ble en del av BDO i 2014. Vi kan tilby våre kunder hele bredden av regnskapstjenester, og har i tillegg tilgang til både revisorer, rådgivere og advokater i egen organisasjon. 

Vi har god kjennskap til det lokale næringslivet. Vi jobber tett med ulike virksomheter i hele Østfold. Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og i Ørje har vi særlig spisskompetanse innen landbruk, service og tjenesteytende næringer som for eksempel håndverkere. Men vi har kunnskap og erfaring med de fleste bransjer.

En annen fordel for deg som kunde er at vi samarbeider tett med våre andre kontorer i regionen; Askim, Ski,og Moss. Med over 70 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn andre nasjonale ressurser, og tilby bred kompetanse ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

 


 

Møt en av våre ansatte i Ørje

 

BDO Ørje har 6 dedikerte ansatte som hver dag jobber for at du som kunde skal få de beste rådene.

Gunnulv Ruud er supervisor Regnskap og avdelingsleder i BDO Ørje. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

  Bilde av avdelingsleder i Ørje Gunnulv Ruud

Gunnulv ble autorisert regnskapsfører i 1994, ansatt i BDO fra 2014 og har vært avdelingsleder på Ørje-kontoret siden 2017. Han er utdannet fra Høgskolen i Telemark og Universitetet i Trondheim. Trenger du en erfaren økonomisk rådgiver og regnskapsfører er Gunnulv mannen å gå til. 

Gunnulv er også bonde som liker å spille innebandy. Han er glad i friluftsliv og overnatter gjerne ute i hengekøya i Trømborgfjella. 

Du finner en oversikt over flere andre ansatte ved Ørje-kontoret her.

 BDO heier på lokalsamfunnet 

 

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Ørje. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger i vår region. I Ørje støtter vi blant annet Kjølen Sportcenter.

 


 

Kontakt oss

I dag holder vi til i lokaler på Sletta i sentrum av Ørje. Her har vi samlet et regnskapsteam for å kunne gi kundene våre den best mulige opplevelsen. 

Hvis du kjører, finner du gode parkeringsmuligheter rett utenfor døren. 

Og du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under. Velkommen til oss!

Enter security code:
 Security code

 

Ørje
Sletta 11
1870  Ørje
69 81 22 44
veibeskrivelse


Postadresse

 Sletta 11
1870  Ørje
Norge
Kontakt oss