BDO i Ørje

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Ørje!

Trenger du en revisor, regnskapsfører, forretningsadvokat eller rett og slett en rådgiver? BDO satser på Østfold, og er et ledende revisjons- og rådgivningskontor i regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål.

Våre kunder er alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Vi kan bistå din virksomhet, uansett størrelse. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer. I Ørje har vi særlig spisskompetanse innen landbruk, service og tjenesteytende næringer som for eksempel håndverkere, men vi har kunnskap og erfaring med de fleste bransjer. 

I tillegg samarbeider vi tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. Ta gjerne kontakt med en av oss!


Elin Marie Lysaker

Møt vår kontorleder i Ørje

Elin Marie Lysaker er teamleder for Business Services i BDO Ørje. Her kan du bli litt bedre kjent med henne.

Elin er statsautorisert regnskapsfører og ble autorisert i 2016. Elin har vært ansatt i BDO siden 2020, og har vært teamleder på Ørje-kontoret siden 2022. Hun er utdannet ved Høgskolen i Østfold, og har en bachelor i regnskap. I tillegg har hun profilert seg innen bedriftsøkonomiske fag. På fritiden tar familieliv og gårdsdrift opp mye av tiden. Litt egentid klarer hun allikevel å sikre seg, og da liker hun å slå seg løs på scenen. Hun synger i band, og er ofte med når det lokale teaterlaget gjør oppsetninger.  

Når vi spør Elin hva hun synes er det beste med å jobbe i BDO, svarer hun: «Foruten det kollegiale, er kontakten med kunden det som er mest givende for meg. Det å få innblikk i ulike næringsdrivendes hverdag er lærerikt og spennende. Som regnskapsfører bistår vi åpenbart med pliktig rapportering, men i kundens hverdag møter man også andre økonomiske problemstillinger vi sammen kan finne gode løsninger på. Å være til nytte gir meg mye glede!» 

BDO er en stor organisasjon, med bred kompetanse på skatte- og avgiftsmessige områder, men også videre utover dette. Trenger du en erfaren økonomisk rådgiver og regnskapsfører har vi et godt lag i Business Services i BDO Ørje som står klare til å ta «ett steg opp» sammen med deg!

Vi bistår deg med digitalisering i Ørje

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Ørje og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Folk i aktivitet

BDO heier på lokalsamfunnet i i Ørje

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Ørje. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger i vår region. I Ørje støtter vi blant annet Kjølen Sportcenter.
  

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.