BDO i Flekkefjord

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO i Flekkefjord!

Trenger du en regnskapsfører, revisor, forretningsadvokat eller rett og slett en rådgiver? 

BDO satser i Flekkefjord, og er et ledende regnskapskontor i Lister-regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. Selv om vi først og fremst er et regnskapskontor samarbeider vi tett med revisorer, rådgivere og advokater fra nærliggende kontorer. 

Vi har god kjennskap til det lokale næringslivet i Lister-regionen. Vi jobber tett med ulike virksomheter; alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, handel og industri. 

I tillegg samarbeider vi tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 

To personer jobber med data

Møt vår kontorleder i Flekkefjord

Charlotte Tangvald Larsen er kontorleder i Flekkefjord. Her kan du bli litt bedre kjent med henne.

Charlotte er utdannet siviløkonom fra høyskolen i Agder. Fra 2004 arbeidet hun i Økonomirådgivning AS som ble kjøpt opp av BDO høsten 2019. Charlotte er autorisert regnskapsfører, og har omfattende erfaring fra arbeid med regnskap, lønn og årsoppgjør. 

Charlotte er oppvokst i Flekkefjord og er en ekte lokalpatriot. Hun har ett brennende engasjement for kajakkpadling, noe som passer bra i Norges kajakkby nr 1.

Vi bistår deg med digitalisering i Flekkefjord

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter i Flekkefjord og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right

Vårt team i Flekkefjord

I BDO har vi mange dedikerte ansatte innen revisjon, regnskap og rådgivning. Ta gjerne kontakt med en av oss!


Logo Flekkefjord Kajakklubb

BDO heier på lokalsamfunnet i Flekkefjord

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her i Lister. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er stolt sponsor av flere lag og foreninger. Noen av dem vi støtter er Flekkefjord Kajakklubb og Squash-hall i Flekkefjord.
  

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.