BDO på Jæren

Rådgivnings- og revisjonsselskap

Velkommen til BDO på Jæren!

Trenger du en regnskapsfører, revisor, advokat eller rett og slett en rådgiver? 

BDO satser på Jæren, og er et ledende regnskapskontor i distriktet. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for lokalt nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. 

BDO har vært tilstede på Jæren i mange år, etter oppkjøp av Hå regnskap og Sirevåg regnskap i 2017. Vi har god kjennskap til det lokale næringslivet og jobber tett med ulike virksomheter; alt fra små og mellomstore virksomheter til distriktets største. Bredden vår gjør at vi har kjennskap til mange ulike bransjer, og på Jæren har vi særlig spisskompetanse innen bygg og anlegg, handel, industri og landbruk. 

I tillegg samarbeider vi tett med våre andre kontorer i Norge. Med nærmere 60 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn nasjonale ressurser og tilby bred kompetanse innen alle bransjer ved behov. Og skulle du ha behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en ekstra trygghet at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien. 

To personer i møte

Møt vår kontorleder på Jæren

Leif Terje Skjæveland er kontorleder for BDO på Jæren. Her kan du bli litt bedre kjent med han.

Leif Terje ble ansatt i BDO sommeren 2019 for å lede vår satsing på Jæren. Han har lang bransjeerfaring, og har drevet lokale regnskapsbyråer i Consis-kjeden. I Consis jobbet han også jobbet som franchiseleder nasjonalt. I tillegg er Leif Terje en av grunderne bak Kitchn-kjeden. Han har sin utdannelse fra BI og er aut. regnskapsfører. 

Leif Terje er oppvokst på Ålgård og er en ekte jærbu. Han er generelt veldig glad i både lokal og engelsk fotball, og da spesielt Ålgård FK og Liverpool FC.  

Vi bistår deg med digitalisering på Jæren

Smart bruk av ny teknologi sikrer vekst, øker effektiviteten, forbedrer lønnsomheten og gir mer fornøyde kunder og ansatte. BDO hjelper virksomheter på Jæren og over hele landet med å se mulighetene og ta i bruk ny teknologi på en sikker måte. Vi tar utgangspunkt i dine behov; enten det handler om å velge riktig teknologi, sikre og kapitalisere på dataene du allerede har eller sikre at din systemportefølje er optimal for å lette samhandlingen med dine kunder og ansatte. Våre rådgivere kan følge deg som kunde alle digitale steg på veien.
LES MERchevron_right
To smilende personer foran en forsamling

Bærekraft

Bærekraft handler om en fremtidsrettet utvikling av nærings- og samfunnsliv. Vårt viktigste bidrag til bærekraftig utvikling er å bistå næringslivet, offentlig sektor, finanssektoren og samfunnsnyttig og ideell sektor i deres arbeid med bærekraftig utvikling. Enten du er i starten av ditt arbeid med bærekraftig utvikling eller har kommet langt på området, hjelper vi deg å forstå og omsette bærekraftig visjon til handling.
LES MERchevron_right


Varhaug IL logo

BDO heier på lokalsamfunnet på Jæren

Vi i BDO skal være tett på både deg som kunde og din bransje, men vi ønsker også å bidra til et godt lokalsamfunn her på Jæren. Det er derfor helt naturlig for oss å støtte opp om lokale initiativer. Vi er derfor stolt sponsor av flere lag og foreninger. Noen av dem vi støtter er Varhaug IL, Vigrestad IK og Bryne FK.


  

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.