• BDO på Sortland

    Revisor, regnskapsfører, rådgiver, advokat

Velkommen til BDO på Sortland

BDO på Sortland er et ledende revisjons- og rådgivningskontor som satser på regionen. Med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv, kan vi hjelpe din virksomhet. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal nå dine mål. Hos oss finner du revisorer, regnskapsførere, forretningsadvokater og rådgivere.

 

Dette kan vi hjelpe deg med:

 

 

Illustrasjon av tjenester innen revisjon på Sortland

Revisjon

Våre erfarne revisorer på Sortland setter seg inn i virksomheten din, uansett størrelse og kompleksitet, og bidrar til å sikre at finansiell informasjon er riktig. Vi kan bistå deg med alt fra finansiell revisjon og internrevisjon til borevisjon. Våre tverrfaglige team gir deg leveranser av høy kvalitet.  Les om revisjon i BDO her.

 

 

Illustrasjon av regnskap på Sortland

Regnskap

Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over din virksomhet, uansett om det er et enkeltpersonforetak eller et stort konsern. Vi benytter moderne og skybaserte verktøy, hvor du som kunde enkelt får tilgang, og hvor tidligere «tidstyver» som bokføring av bilag, MVA-behandling og avstemming, i stor grad har blitt automatisert. Det gir oss anledning til å jobbe med det vi kan best og som har størst verdi for deg som kunde, nemlig rådgivning. Hvordan går det med din bedrift? Hva kan og bør gjøres annerledes for å øke inntjeningen på dine varer og tjenester? Hvordan går du frem for å nå dine mål?  Mer om regnskap her.

 

 

Illustrasjon av rådgivere på Sortland

Rådgivning

BDO har et av landets mest spesialiserte rådgivningsmiljøer i privat og offentlig sektor. Vi har et erfarent og bredt sammensatt team som bistår våre kunder med bærekraftige strategiprosesser og forretnings- og organisasjonsutvikling. Våre rådgivere hjelper deg dessuten med alt fra risikostyring og økonomistyring, til forretningsutvikling og compliance. Les om BDOs rådgivningstjenester her.

 

 

Illustrasjon av advokattjenester på Sortland

Advokattjenester

Ved å velge en advokat fra BDO får du en juridisk partner som kan gi deg trygge råd. Våre advokater tilknyttet Sortland-kontoret har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift og selskapsrett. Vi bistår også ved oppkjøp, fusjoner og fisjoner, omorganiseringer og tvisteløsninger.  Les mer om hva våre advokater kan hjelpe deg med her.

 

 

 


 

Om BDO på Sortland

Vi kjenner de fleste bransjene på Sortland godt, og våre medarbeidere har lang erfaring i revisjons- og regnskapsfaget. Vi er opptatt av å være der våre kunder er, og vi ser verdien av lokal tilhørighet og tilgjengelighet. Vårt kontor på Sortland er avdelingskontor av kontoret i Harstad. Kontoret betjenes av våre 25 ansatte i Harstad ved behov, og kontorleder i Harstad betjener regelmessig også kontoret på Sortland. Vi leverer tjenester innenfor rådgivning, regnskap og revisjon. I hele regionen MidtNord er vi rundt 400 ansatte på nærmere 20 kontor fra Kristiansund i sør til Båtsfjord i nord. Dessuten har vi et godt samarbeid med de andre 70 BDO-kontorene i Norge, og vi kan enkelt trekke inn regionale og nasjonale ressurser, og kan også tilby våre kunder bred kompetanse innenfor tjenesteområdene rådgivning og advokattjenester. 

 


Din samtalepartner

Våre kunder består av små og mellomstore bedrifter, med ulike behov og utfordringer. Vi opplever ofte at ledere i små foretak kan føle seg «ensom» på toppen, og at de står alene om store avgjørelser og savner en samtalepartner når viktige beslutninger skal tas. Som din rådgiver er vi opptatt av å dele våre erfaringer med de forskjellige problemstillingene du står overfor. Skal du levere et større anbud? Skal du investere i en dyr maskin – og bør den leases eller kjøpes med lånefinansiering? Har du god nok inntjening på de enkelte varer og tjenester som du leverer? Har du riktig bemanning? Vi tar samtalen med deg, analyserer behov og bidrar til å finne løsninger og strategier som fungerer for din bedrift.

 


Møt to av våre ansatte på Sortland

 

Knut Haugen

Knut er partner i BDO, kontorleder og leder for revisjon på Sortland. Han er statsautorisert revisor og har mange års erfaring med revisjon og rådgivning innenfor de fleste bransjer.  Knut Haugen er også leder for BDO revisjon i Nord-Norge.

 

Linda Krogh Jørgensen

Linda er leder for BDO regnskap på Sortland. Hun har bakgrunn som siviløkonom og har erfaring fra ulike økonomiroller i det private næringslivet. Linda brenner for utvikling og effektivisering av manuelle arbeidsoppgaver.

  Bilde av Linda Krogh Jørgensen, regnskaps-manager


Du finner en oversikt over flere ansatte ved vårt kontor på Sortland her.
 


 

Kontakt oss

Vi holder til i Rådhusgata 20. Kontoret finner du i Blåbrygga og vi har gode parkeringsmulighet med gjesteparkering rett foran inngangspartiet.

Du kan alltid ta kontakt med oss via skjemaet under, da hører du fra oss snart.

Velkommen til oss!

Enter security code:
 Security code

 

 

Sortland
Rådhusgata 20
8401  Sortland
77 00 19 09
veibeskrivelse


Postadresse

 312
8401  Sortland
Norge
Kontakt oss