Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.

BDO hjelper Redd Barna med rådgivning

Hvert år bidrar BDOs rådgivere med flere hundre pro bono timer til Redd Barna. På denne måten kan vi støtte Redd Barnas viktige arbeid med utgangspunkt i det vi kan best.

 
Gjennom året er det fire-fem rådgivere fra BDO i arbeid i Redd Barnas organisasjon. Vi er tett på Redd Barnas ledergruppe og generalsekretær, noe som gjør at vi kjenner til utfordringene og mulighetene som ligger i deres virke nasjonalt og globalt. På denne måten bidrar vi til å styrke Redd Barnas organisasjon og arbeid, slik at de kan bli så effektive som mulig i deres virke som humanitær aktør.

Vi hjelper dem på prioriterte områder i nasjonale og internasjonale prosjekter, også utover timene som ligger i avtalen. Det kan være organisasjonsutvikling, risikostyring, økonomi- og systemeffektivisering og lederutvikling.

 

Les mer om våre oppdrag hos Redd Barna:

Redd Barna hacket av BDO

BDO hjelper Redd Barna med god risikostyring

BDO jobber med styrkebasert ledelses- og organisasjonsutvikling av ansatte i Redd Barna

Utdanning for fremtiden

Under Redd Barna-fanen Utdanning for fremtiden bidrar BDO med økonomiske midler til store utdanningsprosjekter internasjonalt. Vi gir i tillegg økonomisk bistand til Redd Barna knyttet til akutte tiltak i kriser og krig.

Les mer her

BDO-Mila

I Norge arbeider vi også sammen på strategisk nivå, gjennom Redd Barnas kampanje «Alle barn og unge har rett til lek og fritid». I spissen for dette arbeidet er mosjonsløpet BDO-Mila, der vi sammen med langrennslandslaget, Redd Barna og lokale idrettslag skaper en arena hvor alle er velkomne.

Les mer her

Pro bono og rådgivning

Hvert år bidrar BDOs rådgivere med flere hundre pro bono timer til Redd Barna. På denne måten kan vi støtte Redd Barnas viktige arbeid med utgangspunkt i det vi kan best.

Les mer her

Uganda

Vårt nye «Utdanning for fremtiden»-prosjekt med Redd Barna finner sted i Nord-Uganda. Arbeidet i denne regionen er allerede påbegynt og innarbeidet i Redd Barnas organisasjon, men innsatsen økes nå i dette området.

Les mer her

Kambodsja

Hjelpen nytter! Sammen med Redd Barna har vi siden 2013 bidratt til en tryggere og bedre skolehverdag for mer enn 50 000 barn. Etter mange år med målrettet utdanningsarbeid i Kambodsja er landet på rett vei.

Les mer her