Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.

BDOs nære samarbeid med Redd Barna

Redd Barna er en uredd og tydelig forkjemper for barns rettigheter lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Med utgangspunkt i FNs Barnekonvensjon jobber de målrettet med flere av FNs bærekraftsmål. Redd Barnas arbeid skaper positiv endring for barn over hele verden. Dette er grunnlaget for vårt nære og langsiktige samarbeid, som strekker seg tilbake til 2009.

 

Les mer om vårt samarbeid her

Utdanning for fremtiden


Under Redd Barna-fanen Utdanning for fremtiden bidrar BDO med økonomiske midler til store utdanningsprosjekter internasjonalt. Vi gir i tillegg økonomisk bistand til Redd Barna knyttet til akutte tiltak i kriser og krig.

LES MER

Uganda - for å sikre barnas rett til utdanning


Vårt nye «Utdanning for fremtiden»-prosjekt med Redd Barna finner sted i Nord-Uganda. Her skal Redd Barna jobbe med 52 skoler fordelt på 4 distrikter. Målet er å nå over 20.000 barn i dette området i løpet av de neste fem årene. Arbeidet i denne regionen er allerede påbegynt og innarbeidet i Redd Barnas organisasjon, men innsatsen nå økes nå i dette området.

LES MER

Pro bono og rådgivning


Hvert år bidrar BDOs rådgivere med flere hundre pro bono timer til Redd Barna. På denne måten kan vi støtte Redd Barnas viktige arbeid med utgangspunkt i det vi kan best.

LES MER

Frivillighet og engasjement


Mange av våre engasjerte ansatte gir månedlig støtte fra egen lønn som er øremerket utdanningsarbeid. Vil du også engasjere deg? Bli frivillig i din lokale Redd Barna-gruppe!

LES MER

Rett til lek og fritid

Mange barn og unge møter barrierer når de skal delta på fritidsaktiviteter. I Norge arbeider står BDO sammen med Redd Barna i kampen mot utenforskap. I spissen for dette arbeidet er mosjonsløpet BDO-Mila, der vi sammen med langrennslandslaget, Redd Barna og lokale idrettslag over mange år har skapt en raus arena hvor alle er velkomne. Vi vil bruke BDO-Mila til å bevisstgjøre om utfordringer og styrke folkehelsen ved å legge til rette for aktivitet for alle.

Les mer

Kambodsja - hjelpen nytter

Sammen med Redd Barna har vi siden 2013 arbeidet for å bygge opp barn og unges utdanningsmuligheter i Kambodsja. Gjennom vårt «Utdanning for fremtiden»-prosjekt har vi bidratt til en tryggere og bedre skolehverdag for mer enn 50 000 barn. Vi har jobbet med å sikre skoleomgivelsene, utvikle gode lærere, minimere vold i skolen og hjemme, forbedre skolemateriell og etablere lesegrupper.

Les mer

Redd Barna hacket av BDO

I en digital verden er det ikke lett å vite hva og hvem du kan stole på. Selv ikke for en stor hjelpeorganisasjon som Redd Barna. Alle virksomheter har verdier som er interessante for cyberkriminelle. Heldigvis er det hjelp å få i kampen mot dagens digitale trusler.

Les mer

Styrkebasert utvikling med Redd Barna

De to siste årene har ett av våre rådgiverteam i BDO jobbet tett med Redd Barnas internasjonale avdeling og deres nøkkelressurser. Målet har vært å dele kunnskap, forbedre samhandlingen og bedre kvaliteten og produktiviteten.

Les mer