Bevisstgjøring

Bevisstgjøring handler å øke bevisstheten og kompetansen om bærekraft og involvere de ansatte i den strategiske prosessen. BDO har god erfaring med at strategiprosessen inkluderer felles bevisstgjøring og forankring av hva begrepet bærekraft betyr og hva det innebærer for bransjen og din virksomhet i praksis. Desto flere som deltar i en prosess, desto større er sannsynligheten for at vi får et helhetlig bilde av situasjonen og finner de gode løsningene. I tillegg skaper bred involvering en opplevelse av eierskap i organisasjonen, noe som igjen bidrar til at løsningene og tiltakene blir bedre tatt imot når de skal realiseres. 

I tillegg til kunnskap om, og felles forståelse for, hva bærekraftsmålene er og hva de betyr i egen organisasjon, anbefaler vi at ledelsen og de ansatte reflekterer rundt hvordan deres virksomhet kan bidra til FNs bærekraftsmål, samtidig som man jobber mot andre sentrale målsettinger.

 

Tydeliggjør din strategiske bærekraftsprofil

Sammen med arbeidet fra kartleggingsfasen, er målet med bevisstgjøringsarbeidet å utvikle virksomhetens bærekraftsprofil. Det vil si å prioritere hvilke bærekraftsmål som er mest relevante, og tydeliggjøre vesentlige og relevante bærekraftsområder for det videre strategiarbeidet.

 

Involver de ansatte i bærekraftsarbeidet

BDOs eksperter hjelper deg med å planlegge og gjennomføre bevisstgjøring etter behov. Vi tilrettelegger for at dere involverer og engasjerer ansatte i prosessen.

 

Slik kan vi hjelpe deg:

Kontaktpersoner

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.