1:
  • Opplæring og workshops

Opplæring og workshops

God personvernkultur og forståelse for kravene i personvernregelverket, er avgjørende for at din virksomhet lykkes med personvern. Opplæring av ansatte er avgjørende for implementeringen av personvern i virksomheten. Uten dette får virksomheten lite igjen for å utarbeide styringssystem og rutiner for personvern.

 

Hvilke opplæringsaktiviteter trenger din virksomhet? 

Kravene i personvernregelverket beskrives ofte som vanskelige å forstå og utfordrende å oppfylle. Vi ser at dette ofte preger både opplæringsprogrammer og virksomheters kultur. Vi er opptatt av å kartlegge hvilke krav som er relevante for forskjellige deler av virksomheten. Dette gjør at vi kan spisse budskapet og unngå å overøse ansatte med informasjon om krav med begrenset relevans for deres arbeid. 

 

Hvordan hjelper BDO virksomheter med opplæring og personvernkultur? 

Vi har god erfaring med å tilby skreddersydde opplæringsprogrammer og workshops for våre kunder. Vi bruker et enkelt språk og praktiske eksempler, gjerne om aktiviteter i virksomheten. Vårt mål er at dine ansatte skal forstå hva personvern egentlig er og hvilke oppgaver hver enkelt ansatt skal ivareta. 

 

Vi kan blant annet tilby: 

  • Foredrag 
  • Kartlegging av kompetansebehov og utvikling av opplæringsplan 
  • Workshops og dilemmatrening 
  • Standardiserte e-læringskurs i personvern (tilpasset små- og mellomstore virksomheter med begrenset personvernrisiko) 
  • Skreddersydde e-læringskurs for mer komplekse virksomheter 

 

Kontakt oss

Har du spørsmål eller vil du vite mer om opplæring og workshops? Vi vil gjerne høre fra deg! Ta kontakt med en av oss eller fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, og vil vi svare deg så fort vi kan.

 

I'm not a robot *:
Retype the numbers below:
 Security code