• Visma Business

Et skreddersydd økonomisystem

Visma Business kan være systemet for virksomheter som har behov for et skreddersydd økonomisystem med bred funksjonalitet og høy brukervennlighet. Som et av Norges mest populære regnskapssystemer legger Visma Business til rette for effektiv drift og god økonomistyring. I BDO hjelper vi deg å bygge den optimale løsning.

 

Hvorfor velge Visma Business?

Med Visma Business får du et komplett regnskapssystem som enkelt kan tilpasses bedrifts- eller bransjespesifikke behov. Det er mange grunner til å velge Visma Business:

  • Skreddersøm - Kan tilpasses enhver bedrift, uavhengig av bransje og størrelse
  • Integrasjoner - Uendelige muligheter til å integrere mot andre fagsystemer
  • Automatisering - Mulighet for automatisering av ulike rutiner
  • Brukervennlighet - Oppleves som enkelt og intuitivt
  • Funksjonaliteter - Tilbyr en rekke funksjonaliteter som gir deg god oversikt og kontroll

 

Hvem passer Visma Business best for?

Den høye graden av skreddersøm og fleksibilitet som Visma Business tilbyr har gjort at både små og store bedrifter innen en rekke forskjellige bransjer benytter seg av økonomisystemet. Vi opplever at systemet passer spesielt godt for større, komplekse virksomheter med behov for effektiv drift og god økonomistyring.

Visma Business blir installert hos BDO og vi tar ansvaret for drift og vedlikehold. Visma Business er koblet opp mot en rekke skybaserte applikasjoner via Visma.net.
Vi har erfaring med ulike løsninger for samarbeid, enten ved at dere får tilgang til systemet via BDO eller ved kun å benytte de skybaserte løsningene.

 

Ta kontakt

Har du lyst til å høre med om Visma Business og hvordan det kan optimaliseres for deg og din bedrift? Våre rådgivere står klare for å svare på det du måtte lure på! Ta kontakt med en av oss eller fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, og vil vi komme tilbake til deg så fort vi kan.
 

I'm not a robot *:
Retype the numbers below:
 Security code